Cariere la Bancpost

Alatura-te echipei Bancpost.
Obtine maximum din potentialul tau!

Activitatea bancara este in egala masura captivanta si plina de provocari, oferind oportunitati excelente de specializare si de dezvoltare a unei cariere. Vei gasi la Bancpost o varietate mare de oferte de munca, atat in unitatile operationale, unde poti incepe o cariera ca teller sau ca ofiter bancar, cat si in alte zone care apartin activitatilor de Retail Banking, Corporate Banking, Private Banking, Operatiuni, Trezorerie, IT s.a.

Bancpost si-a construit in timp o buna reputatie, ofera produse si servicii bancare de prim rang si este consecventa unei filozofii de afaceri orientata spre client. Cheia succesului sau este o echipa tanara, activa si deschisa, in cadrul careia fiecare este apreciat si stimulat sa isi aduca propria contributie la maximum potentialului sau. Daca esti bine pregatit, deschis si entuziast sa lucrezi in acest domeniu, te invitam sa ne transmiti CV-ul tau la adresa recrutare@bancpost.ro.

Suntem convinsi ca vei gasi la Bancpost un mediu profesionist in care iti vei putea dezvolta o cariera de succes si unde te vei bucura de multe satisfactii.

Conditii generale pentru angajare

  • Experienta anterioara in domeniul financiar-bancar 
  • Studii universitare, de preferinta economice 
  • Excelente abilitati de vanzare, comunicare si deservire a clientelei 
  • Excelente abilitati de coordonarea a echipei, spirit antreprenorial si dinamism 
  • Orientare spre dezvoltarea afacerii si rezultate 
  • Cunostinte bune de limba engleza si operare PC

Inscrie-te la Student@Bancpost!

Esti inca pe bancile facultatii si ai vrea sa experimentezi ce inseamna un mediu de lucru profesionist?

Esti pasionat de domeniul economic, ai o personalitate deschisa si iti doresti sa descoperi intr-o maniera activa ce inseamna bankingul?

Bancpost a lansat “Student@Bancpost”, un program de practica dedicat studentilor, in care timp de o luna vei fi parte a unei echipe dinamice, in mijlocul careia vei putea sa iti testezi si sa iti dezvolti abilitatile dobandite in timpul studiilor si sa pui astfel bazele unui inceput in cariera.

Trimite-ne CV-ul tau la student@bancpost.ro, iar noi te vom contacta pentru a te alatura echipei noastre de profesionisti.