Comunicate de presa

An:
 
24.11.2017

Eurobank Group si Banca Transilvania, acord final pentru vanzarea Bancpost, ERB Retail Services si ERB Leasing

Eurobank Group (“Eurobank”) a ajuns la un acord cu Banca Transilvania (“BT”) cu privire la vanzarea actiunilor detinute de Eurobank in Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. si ERB Leasing IFN S.A.

citeste mai mult
09.11.2017

Bancpost lansează campania “Țara ta, Tradiția ta” - primul proiect de educație culturală axat pe promovarea patrimoniului UNESCO din România

Peste 4.000 de elevi vor participa la orele de patrimoniu organizate în școlile din București

citeste mai mult
05.10.2017

Bancpost si Fondul European de Investitii faciliteaza companiilor romanesti accesul la finantare prin Programul operational “Initiativa pentru IMM”

Bancpost si Fondul European de Investitii faciliteaza companiilor romanesti accesul la finantare prin Programul operational “Initiativa pentru IMM”

citeste mai mult
31.07.2017

Bancpost lanseaza B.Digital - platforma digitala completa de produse de creditare

B.Digital - platforma digitala completa de produse de creditare prin care clientii pot initia online o aplicatie de credit de consum sau card de credit

citeste mai mult
04.07.2017

Bancpost si EximBank au incheiat un nou parteneriat pentru sustinerea planurilor investitionale ale antreprenorilor romani

Bucuresti, 4 iulie 2017 – Bancpost si EximBank anunta incheierea unui nou parteneriat pentru sustinerea sectorului antreprenorial local, care permite companiilor accesul mai facil la instrumente de finantare pentru desfasurarea activitatii curente, precum si pentru realizarea proiectelor de investitii.

citeste mai mult
14.06.2017

Bancpost lanseaza o noua oferta de creditare “Casa la Fix” cu avans minim diminuat si dobanda redusa

Bancpost lanseaza o noua oferta pentru investitii imobiliare - Creditul “Casa la Fix” - destinata clientilor persoane fizice care sunt in cautarea unei locuinte sau au in vedere in perioada urmatoare constructia unui case. Dobanda perceputa este de numai 2% la care se adauga ROBOR la 3 luni, oferind astfel o dobanda minima in piata si o alternativa avantajoasa la programul Prima Casa.

citeste mai mult
12.06.2017

Bancpost - Cea mai activa banca din Romania in cadrul Programului BERD

Bancpost a primit premiul pentru “Cea mai activa banca emitenta din Romania in cadrul Programului BERD de Facilitare a Comertului (TFP)”

citeste mai mult
22.05.2017

Programul de educatie financiara „Banking-ul pe intelesul tuturor” se intoarce in scoli

Peste 700 de elevi sunt asteptati la cursurile organizate de Bancpost in Saptamana „Scoala Altfel”. Bancpost isi deschide portile, pentru al doilea an consecutiv, pentru elevii claselor I-VIII, in cadrul programului de educatie financiara „Banking-ul pe intelesul tuturor”.

citeste mai mult
26.04.2017

Bancpost, premiata pentru campania „Banking-ul pe intelesul tuturor”

Campania de educatie financiara „Banking-ul pe intelesul tuturor” derulata in 2016, in saptamana „Scoala Altfel”, a primit doua distinctii nationale.

citeste mai mult