Premii

 

Bancpost premiata pentru “Cea mai buna campanie de rebranding"

Campania de imagine “Te vedem asa cum esti tu” lansata anul trecut de Bancpost a fost desemnata “Cea mai buna campanie de rebranding", in cadrul celei de-a IX-a editii a Galei Bancheri de Top organizata de grupul de presa Finmedia. Premiul reflecta succesul campaniei, lucru dovedit si de studiile de specialitate derulate.

citeste mai mult

IFC recunoaște performanţa Bancpost în creditarea exportatorilor români

Bancpost a primit distincția de „Cel mai bun partener IFC pentru finanţarea comerţului internaţional din Europa de Sud”, datorită rezultatelor înregistrate în susținerea activității de import-export a companiilor locale. Astfel, doar în 2015 din linia de finanțare de 80 de milioane de dolari au fost utilizați de către clienții Bancpost în regim revolving peste 170 de milioane dolari, în cadrul Programului de finanțare a comerțului Global (Global Trade Finance Program - GTFP).

citeste mai mult

Creditul Nume Prenume – Produsul Anului la Gala Premiilor Revistei Piata Financiara 2015

Bancpost i s-a acordat premiul “Produsul Anului”, pentru activitatea de creditare si in special pentru Creditul de nevoi personale “Nume Prenume”, ca parte a abordarii personalizate promovate si prin campania de imagine.

citeste mai mult

Bancpost a primit premiul “Personal Banker” in cadrul Galei “10 ani de BankingNews.ro”

Bancpost a fost distinsa cu premiul “Personal Banker”, pentru rezultatele deosebite inregistrate in activitatea pe acest segment de business.

citeste mai mult

Bancpost distinsa pentru “Cea mai buna Solvabilitate”

Bancpost a primit distinctia pentru “Cea mai buna solvabilitate” in categoria banci medii, in cadrul Galei Bancheri de Top, editia 2015, organizata de Grupul de presa Finmedia si revista Piata Financiara.

citeste mai mult

FastMobile, premiat la Gala Premiilor Online Banking 2015

Bancpost a fost distinsa cu “Premiul pentru cea mai mare valoare tranzactionata de clienti printr-un serviciu de online banking lansat in cursul anului 2014”, in cadrul celei de-a 7-a editii a Galei Premiilor Online Banking organizata de Trustul de Presa FinMedia.

citeste mai mult

Bancpost a castigat Premiul Golden Award for Excellence la Romanian PR Awards 2014

Campania de lansare a cardului de credit WIZZ Bancpost si a programului de loialitate atasat, “SHOP&Travel”, dedicat publicului extins al pasionatilor de calatorii, a fost recent premiata cu Golden Award for Excellence in categoria “Comunicarea produselor şi serviciilor financiare” la Gala Romanian PR Awards 2014.

citeste mai mult

Bancpost a primit premiul “Credit Card Champion” din partea Visa Europe pentru al treilea an consecutiv

Pentru al treilea an consecutiv, Bancpost a primit premiul “Credit Card Champion” din partea Visa Europe pentru cea mai puternica crestere neta a portofoliului de carduri de credit Visa pe piata bancara din Romania.

citeste mai mult

Premiul Bronze Effie pentru campania “Puncte Oriunde” derulata de Bancpost

Bancpost a castigat Bronze Effie la categoria “Servicii Financiare” pentru Campania de Comunicare “PUNCTE ORIUNDE” desfasurata pentru cardurile sale de credit, in cadrul Ceremoniei “Romanian Effie Awards 2014”.

citeste mai mult

Bancpost a primit din partea Deutsche Bank, pentru al doilea an consecutiv, Premiul de Excelenta “EUR Straight-Through Processing”, pentru calitatea exceptionala a mesajelor Swift

Calitatea superioara a mesajelor SWIFT transmise de Bancpost a fost recunoscuta din nou de catre Deutsche Bank, care a acordat Bancpost premiul “EUR Straight-Through Processing Excellence“ pentru al doilea an consecutiv.

citeste mai mult
1 2 3 4 5  ...