Bancpost este sponsorul oficial al FRF si al Echipei Nationale de Fotbal

26 martie 2015

Bucuresti, 26 martie, 2015 – Bancpost si Federatia Romana de Fotbal (FRF) anunta parteneriatul lor strategic pe urmatorii ani. Bancpost devine Sponsorul Oficial al FRF si al Echipei Nationale de Fotbal, sustinand cel mai indragit sport, in acord cu angajamentul bancii de a sprijini performanta si valorile autentice romanesti. Astfel, Bancpost ofera romanilor nu numai solutii financiare de top si servicii de calitate, dar si experiente memorabile in afara unitatilor sale, pe stadioane, in locuintele acestora si oriunde se regaseste pasiunea pentru fotbal. Parteneriatul este incheiat pentru urmatorii doi ani, cu posibilitatea de prelungire ulterioara. 

“Bancpost este o institutie bancara cu traditie indelungata, un brand romanesc puternic care de 24 ani este alaturi de clientii sai si sustine economia romaneasca. Suntem una dintre cele mai importante banci din Romania si credem cu convingere in rolul nostru social. Am sprijinit, in timp, domenii de interes pentru societate, precum educatia si cultura. 

Astazi, extindem contributia noastra si devenim partener al Federatiei Romane de Fotbal si al Echipei Nationale de Fotbal, intr-o perioada foarte importanta: preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016 si calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal 2018. 

Echipa Nationala de Fotbal are o forta unica de a uni si inspira romanii, de a genera emotie autentica si a intari sentimentul de mandrie nationala. Suntem onorati sa fim parte din intreaga energie si momentele de fotbal de calitate care vor urma. 

Acest parteneriat exprima totodata angajamentul organizatiei noastre fata de valori precum spiritul de echipa, pasiune, perfectionare continua pentru succes si orientarea catre performanta, valori pe care le avem in comun cu Echipa Nationala de Fotbal si cu milioane de suporteri” a declarat George Georgakopoulos, Presedinte Executiv Bancpost.

“Timp de aproape trei decenii, fotbalul romanesc s-a aflat in elita sportului mondial. Nu a fost deloc usor ca intr-o disciplina atat de competitiva, care starneste ambitii si pasiuni nemasurate, sa fim printre cei mai buni. Au fost vremuri in care romanii s-au bucurat impreuna pentru performantele fotbalistilor nostri si momente in care infrangerile au fost traite ca drame nationale. 

Fotbalul a ramas singurul sport din Romania care a reusit sa scoata sute de mii de oameni in strada, pe tot cuprinsul tarii, si care are capacitatea unica de a-i face pe romani sa se simta o comunitate mai puternica.

Astazi, vrem sa devenim una dintre fortele continentale si mondiale ale fotbalului. Ne aflam pe primul loc in grupa de calificare pentru EURO 2016, pe locul 14 in clasamentul mondial FIFA si investim din ce in ce mai mult in juniorii nostri prin programele pe care le-am initiat.

Este o adevarata mandrie ca pe acest drum al performantei pe care l-am deschis sa avem Bancpost alaturi de noi, una dintre cele mai importante institutii financiare din Romania, care a demonstrat timp de 24 de ani ca stie ce inseamna perseverenta, performanta si orientarea catre oameni. 

In Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din Romania ne-am asumat ca obiectiv calificarea Echipei Nationale la toate cele trei turnee finale care vor urma pana in 2020: CE 2016, CM 2018, CE 2020. Este o promisiune puternica, in primul rand fata de romani, pentru indeplinirea careia avem nevoie de parteneri puternici precum Bancpost, care sa ne fie alaturi si care sa ne inspire” a declarat Razvan Burleanu, Presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

* * * * *

Despre Bancpost

Bancpost este o banca universala importanta in Romania cu o prezenta de 24 de ani pe piata locala si o retea de 150 de unitati, 7 centre de afaceri corporate si 5 centre regionale retail. Banca gestioneaza un portofoliu de peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali, pentru care ofera o gama variata de solutii financiar-bancare eficiente si flexibile. Bancpost acorda finantare companiilor atat din surse proprii, cat si prin intermediul liniilor de credit puse la dispozitie in parteneriat cu diverse institutii financiare internationale. Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de peste 550 ATM-uri, 8.500 POS-uri si 200 APS-uri care ofera accesul comod si permanent la serviciile bancii. Bancpost este partener exclusiv American Express pentru emiterea si acceptarea la plata a cardurilor de credit si este totodata reprezentant VISA si MasterCard. 

Vezi toate stirile