Bancpost lanseaza B.Digital - platforma digitala completa de produse de creditare

31 iulie 2017

Bucuresti, 31 iulie – Bancpost lanseaza platforma digitala completa de produse de creditare – B.Digital – prin intermediul careia clientii pot initia online o aplicatie de credit de consum sau card de credit  primind raspunsul Bancii in timp real. Bancpost confirma astfel angajamentul pentru digitalizare si pe segmentul creditarii standard si inoveaza prin simplitatea si rapiditatea procesului, intr-un mediu securizat si confidential.

Platfoma de creditare online B.Digital este disponibila pe site-ul bancpost.ro la accesarea butonului APLICA ACUM din sectiunea produsului dorit. Clientul poate solicita un produs de creditare oricand si oriunde, urmand in doar 5 minute cativa pasi intuitivi (mai multe detalii sunt disponibile aici http://bit.ly/2tLSznZ). Fluxul simplificat confirma eligibilitatea clientului in maximum 30 de minute, acesta putand accesa creditul doar printr-o vizita in unitate pentru semnarea documentatiei de creditare. 

“Traim intr-o era digitala care determina bancile traditionale sa isi schimbe semnificativ modul de a opera pentru a se adapta stilului de viata modern. Astfel inovatia digitala este un element esential in strategia de dezvoltare a Bancpost. Continuam sa ne reinventam si sa  dezvoltam produse si servicii personalizate, pentru a imbunatati continuu experienta clientilor nostri in relatia cu banca. Prin lansarea acestei noi platforme online ne-am propus sa oferim un flux comod si prietenos pentru persoanele interesate de un card de credit sau credit de consum. Platforma Bancpost de creditare online confirma clientilor o experienta noua, mult simplificata a procesului de creditare, intr-un mediu securizat”, a declarat Ana Popescu, Director Executiv Produse si Segmente Persoane Fizice Bancpost.

Ce noutati aduce in piata platforma de creditare online B.Digital:

  • Posibilitatea de a accesa un produs de creditare simplu si rapid,de oriunde,  intr-un timp foarte scurt. Clientii pot initia singuri, in maxim 5 minute, aplicatii de Credit de consum sau  Carduri de credit parcurgand cativa pasi simpli.
  • Dupa completarea integrala a formularului, informatiile sunt transmise catre sistemul bancii si clientul primeste un raspuns in ceea ce priveste eligibilitatea accesarii produsului dorit in maxim 30 min.

      Un singur drum la banca pentru semnarea documentelor de credit si Acordare pe LOC pentru clientii eligibili.

Prin intermediul platformei digitale, clientii pot solicita credite de consum de pana la 90.000 de lei si dobanda variabila incepand de la 7.9%, precum si carduri de credit - WIZZ Bancpost, Visa Classic sau Gold.

 

Despre Bancpost

Bancpost este o banca, cu o prezenta de peste 26 de ani pe piata locala si o retea de 147 de unitati si 7 centre de afaceri. Banca deserveste aproximativ 1 milion de clienti corporativi, de retail şi institutionali, pentru care ofera o gama variata de produse si servicii financiare. Bancpost ofera solutii de finantare pentru toate categoriile de clienti, companii mari, IMM-uri, companii mici şi persoane fizice atat prin produsele sale, cat si prin intermediul parteneriatelor cu diverse instituţii financiare internationale. Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de peste 500 ATM-uri, 6.000 POS-uri si 190 de terminale automate de plata (APS-uri) care ofera acces permanent la serviciile bancii. Avand in vedere angajamentul sau de a sprijini performanta si valorile romanesti, Bancpost a devenit Sponsor Oficial al Echipei Nationale de Fotbal incepand din 2015.

Vezi toate stirile