Bancpost reduce avansul la creditele ipotecare incepand cu 15.09.2016

16 septembrie 2016

Bucuresti, 15 Septembrie 2016 – Bancpost a scazut avansul solicitat pentru creditele ipotecare, pentru a veni in sprijinul clientilor sai care isi doresc sa acceseze in continuare solutii de creditare pentru locuinte. Astfel, incepand cu data de 15 septembrie a.c., avansul pentru creditele ipotecare in lei este de 25%, respectiv 35% pentru cele in euro. 

Noile conditii de creditare sunt aplicabile pentru imprumuturile cu o valoare mai mica de 150.000 euro si asigurare de viata atasata, acordate in vederea achizitiei unei locuinte de resedinta. Proprietatile trebuie sa fie din orase cu peste 15.000 de locuitori, in care piata imobiliara este una dinamica. 

 “Desi ne confruntam cu riscurile asimilate legii darii in plata, Bancpost a identificat solutii pentru a reduce avansul la creditele ipotecare pentru anumite categorii de clienti in functie de profilul de risc asociat produselor de creditare. Aceasta masura faciliteaza accesul clientilor la finantare, sustinand in continuare nevoile acestora si dezvoltarea pietei imobiliare”, a declarat Ana Popescu, Director Executiv Directia Credite Persoane Fizice. 

***

Despre Bancpost

Bancpost este o banca universala importanta, cu o prezenta de 25 de ani pe piata locala si o retea de 147 de unitati si 7 centre de afaceri. Banca deserveste aproximativ 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali, pentru care ofera o gama variata de produse si servicii financiare. Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de peste 530 ATM-uri, 6.100 POS-uri si 190 de terminale automate de plata (APS-uri) care ofera acces comod si permanent la serviciile bancii. Bancpost este partenerul exclusiv al American Express in Romania, fiind de asemenea si reprezentant VISA si MasterCard. Avand in vedere angajamentul sau de a sprijini performanta si valorile romanesti, Bancpost a devenit sponsor oficial al Echipei Nationale de Fotbal incepand din 2015.

Vezi toate stirile