Bancpost trimite tinerii specialisti romani la Beyond Hackathon

6 martie 2017

Bucuresti, 6 Martie - Bancpost ii trimite pe cei mai talentati IT-isti din Romania la competitia “Beyond Hackathon” dedicata tinerilor specialisti din domeniul IT (software developer, designer,  marketer, business developer), eveniment ce va avea loc in perioada 17-19 martie 2017, la Atena. Banca sustine astfel industria IT oferind sanse reale de afirmare la nivel national si international tinerilor talentati. Competitia isi propune sa promoveze ideile si proiectele inovative care pot face diferenta in domeniul serviciilor si produselor financiare si sa modeleze astfel viitorul banking-ului.

Beyond Hackathon se afla la cea de-a doua editie si este organizat de Grupul Eurobank in parteneriat cu Found.ation M.P. si The Cube Workspace M.I.K.E. si cu subsidiarele Grupului Eurobank din regiune - Bancpost SA (Romania), Eurobank Bulgaria AD si Eurobank Cyprus Ltd. Noutatea de anul acesta o reprezinta faptul ca pot participa in competitie inclusiv start-up-urile, companii de profil cu maxim 5 ani experienta.

Pe parcursul a trei zile, specialisti in IT – programatori, dezvoltatori de software, designeri si dezvoltatori de afaceri – vor participa la work-shop-uri sutinute de lideri internationali in domeniul FinTech si vor putea interactiona cu experti din domenii diferite (business, design, technology si comunicatii). Obiectivul final este acela de a genera idei inovatoare care sa se concretizeze in produsele si serviciile bancare ale viitorului. Primii 10 romani inscrisi in competitie beneficiaza de participare gratuita (in limita sumei de 500 Euro/participant), conform regulamentului oficial al campaniei „Bancpost te trimite la Beyond Hackathon”.

 

 Premii in bani si sansa de implementare a proiectului

In final, participantii isi vor prezenta ideile in fata unui juriu, primele trei proiecte urmand sa fie recompensate cu premii in bani (5.000 €, 3.000 € si respectiv 2.000 €), dar si cu sansa de a fi implementate cu sustinerea Eurobank. 

Cei interesati sa participe la Beyond Hackathon  trebuie sa se inscrie pana la data de 16 martie pe pagina http://www.beyondhackathon.com/en/Register.  Acestia isi pot forma echipele inca din Romania, insa isi pot gasi coechipieri si la Atena, impreuna cu ceilalti participanti. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati pagina oficiala de web www.beyondhackathon.com

In 2016, peste 150 de dezvoltatori de software, specialisti in marketing, designeri si dezvoltatori de afaceri din Grecia, Bulgaria, Romania, Slovenia, Marea Britanie si Israel si-au prezentat ideile si propunerile. 

 

Despre Bancpost 

Bancpost este o banca universala importanta, cu o prezenta de 25 de ani pe piata locala si o retea de 147 de unitati si 7 centre de afaceri. Banca deserveste aproximativ 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali, pentru care ofera o gama variata de produse si servicii financiare. Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de peste 530 ATM-uri, 6.100 POS-uri si 190 de terminale automate de plata (APS-uri) care ofera acces comod si permanent la serviciile bancii. Bancpost este reprezentant VISA si MasterCard. 

 

Despre Found.ation M.P.

Found.ation este o proeminenta platforma de sprijin pentru intreprinderile startup orientate catre produse si servicii tehnologice din sud-estul Europei. Operam propria noastra platforma de lansare a societatilor comerciale, care este conceputa sa combata mediile toxice pentru companiile startup si sa construiasca afaceri scalabile furnizand asistenta si indrumare completa echipelor ambitioase, pentru primele 12 – 18 luni. Este un adevar faptul ca ideile mari nu pot sa astepte. Intelegem ca fiecare startup este unic si ca in inovatie nu exista o paradigma de genul “o masura unica se potriveste tuturor”. Identificam pe cei mai buni dintre cei mai buni fondatori printr-un proces de explorare si culegere de informatii, educatie si eforturi continue de construire a unei comunitati. Fondatorii nostri sunt profesionisti competenti si cu experienta, care au o intelegere profunda a pietei lor tinta si un veritabil simt al necesitatii. Apoi, colaboram cu echipele si le ajutam sa creeze produse si servicii inovatoare care rezolva probleme din viata reala, asigurandu-le acces la educatie, talent, relationare si avantaje diferentiatoare. Programele noastre ad hoc, personalizate de accelerare sunt concepute cu atentie pentru provocarile unice si nevoile cu care se confrunta fiecare echipa. Imbratisam o cultura orientata spre executie si un program bazat pe urmatorul triunghi [Construieste = Navigheaza = Revizuieste].


Despre THE CUBE WORKSPACE Μ.Ι.Κ.Ε.  

Un nou cluster de start-up-uri in inima orasului, care gazduieste cei mai buni inovatori si dezvoltatori (makers) in tehnologie din Atena. Sustinuta de echipa de conducere centrala, de parteneriatele cu institutii de formare tehnologica, de un fond de investitii, de grupuri de utilizatori de tehnologie si de miscarea maker, The Cube se evidentiaza ca un hub de inovatie si ca ‘locul’ de intalnire si de petrecere a timpului pentru oamenii activi din orasul nostru. Scopul Cube este acela de a furniza facilitati si instrumente de inalta calitate pentru lucru. Este o comunitate foarte activa, in care iti poti construi propria retea si gasi diferite moduri de a-ti transforma ideile in realitate.

Vezi toate stirile