Indici de referinta XBOR

17 noiembrie 2017

Indice
Moneda
Procent
LIBOR CHF 3M CHF -0,7450
EURIBOR 3M EUR -0,3290
Another value GBP 0,5263
ROBOR 3M RON 2,0600
LIBOR USD 3M USD 1,4219

Istoric valori

Reteaua Bancpost

Cauta dupa cuvinte cheie (ex. atm, strada / cartier / oras)

Programul unitatilor Bancpost L-V: 9:00 - 17:00

Plata facturilor

De fiecare data cand vine vorba de facturi, ne gandim la drumurile pe care trebuie sa le facem si la timpul pe care il vom petrece asteptand la ghiseu. De acum poti sa iti platesti facturile folosind instrumente financiare simple si usor de folosit care iti economisesc timpul.

Solicita Informatii

Modalitati de plata

  • cont curent
  • ATM
  • numerar, la ghiseu

Plata prin cont curent – Direct Debit

Esti titular de cont curent la Bancpost ? Iti oferim posibilitatea de a scapa de grija platii facturilor! Bancpost va plati, la data scadentei, facturile emise pe numele tau de furnizorii de utilitati/servicii. Nu trebuie decat sa mandatezi banca, completand un ’’Mandat de autorizare’’. Fara efort, fara drumuri inutile, fara timp pierdut la cozi, fara intarzieri de plata. Simplu si elegant.

Plata la ATM

Daca esti detinatorul unui card Bancpost iti poti plati singur facturile prin reteaua de ATM-uri Bancpost. Ai acces 24 de ore din 24 si eviti cozile si aglomeratia inerente ghiseelor. Accesibil si confortabil.

Plata prin Internet Banking

Esti abonat la serviciul Internet Banking? Ai posibilitatea sa achiti facturile oricand si din orice locatie. Fie ca esti la serviciu, acasa sau in vacanta, este suficient sa dispui de un calculator cu conexiune Internet, iar platile tale se efectueaza rapid si in deplina siguranta. Comod si flexibil, accesul la acest serviciu este asigurat in tot timpul anului, 24 de ore pe zi.