Indici de referinta XBOR

17 noiembrie 2017

Indice
Moneda
Procent
LIBOR CHF 3M CHF -0,7450
EURIBOR 3M EUR -0,3290
Another value GBP 0,5263
ROBOR 3M RON 2,0600
LIBOR USD 3M USD 1,4219

Istoric valori

Reteaua Bancpost

Cauta dupa cuvinte cheie (ex. atm, strada / cartier / oras)

Programul unitatilor Bancpost L-V: 9:00 - 17:00

Sistem de plata prin POS

POS-ul (Electronic Funds Transfer Point of Sale) reprezinta o alternativa la platile cu numerar, o tehnologie moderna care permite utilizarea cardurilor bancare pentru plata electronica a cumparaturilor, la comercianti.

Bancpost vine in intampinarea nevoilor tale cu propriul sistem POS, o solutie simpla, rapida si eficienta, care aduce beneficii importante atat afacerii, cat si clientilor tai.

Prin intermediul terminalelor POS ale Bancpost, clientii tai pot efectua comod si sigur plati electronice in toate locatiile pe care le detii, fara a fi limitati la numerarul pe care il au asupra lor in momentul efectuarii cumparaturilor, iar tu te vei bucura de cel mai larg spectru de acceptare a cardurilor de pe piata romaneasca (American Express, Visa, MasterCard, EuroLine).

Terminalele POS ale Bancpost sunt singurele care accepta la plata cardurile de credit American Express – Bancpost fiind partenerul exclusiv al American Express in Romania in ceea ce priveste emiterea si acceptarea de carduri.

Solutia Bancpost este net superioara altor metode electronice de acceptare la plata a cardurilor prin rapiditatea cu care sunt efectuate si decontate tranzactiile si, nu in ultimul rand, prin volumul minim de efort pe care tu - utilizatorul aparatului de POS - trebuie sa-l depui pentru obtinerea raportarilor de vanzari prin POS.

Solicita si tu serviciul de plata cu cardul la cea mai apropiata sucursala Bancpost !
 

HELP DESK POS

Biroul de asistenta pentru POS - Pentru solutionarea problemelor aparute la utilizarea POS-urilor

Telefon: 021 308 46 66
Fax: 021 323 38 68
Email: suportcomercianti@bancpost.ro

Avantaje

  • Vei putea profita de o crestere valorica a vanzarilor, mult peste nivelul actual, care este strict limitat la numerarul aflat in posesia cumparatorului intrat in magazinul tau.
  • Vei beneficia de rulajele aduse de catre utilizatorii de carduri. In urma unei situatii care are la baza analiza pragmatica a potentialului pietei de carduri din România, rezultatele oficiale estimeaza un numar de 7,5 milioane de carduri emise în tara noastra, acest numar fiind intr-o crestere accelerata. Dintre acestea, un numar de peste 4.000.000 carduri sunt utilizate frecvent la cumparaturi, iar Bancpost face in continuare eforturi sa educe posesorii de carduri sa efectueze platile direct prin intermediul cardului, fara a mai efectua retrageri de numerar inainte de a merge la cumparaturi. 
  • Valoarea medie a tranzactiilor lunare efectuate la POS-urile Bancpost este de peste 10.000 de lei, iar suma cheltuita in medie la o tranzactie este de peste 400 de lei.