EuroLine American Express

Cardul de credit EuroLine American Express este cel mai bun partener la cumparaturi, reprezentand o modalitate rapida si eficienta de a avea acces la o linie de credit, pe care o poti folosi oricand vrei atat pentru plata integrala a cumparaturilor, pentru plata in rate, cat si pentru retrageri de numerar.

Aplica acum
Solicita informatii

Cardul EuroLine American Express este un produs emis de ERB Retail Services, parte a grupului Eurobank, din care face parte si Bancpost.

Acordarea este simpla si rapida, doar in baza actului de identitate si a adeverintei de venit ; alte documente pot fi solicitate in functie de situatia specifica a fiecarui client.

Iar pentru ca timpul este pretios pentru fiecare, iti oferim posibilitatea de a alege cea mai simpla modalitate de a intra in posesia cardului:

 • la sediul ERB Retail Services 
 • la cea mai apropiata unitate Bancpost 
 • sunand la numerele de telefon: 0213084000, 0372181000 sau 0801001111 sau prin e-mail la adresa relatiiclienti@euroline-cards.ro

Limita retragere zilnica

In scopul prevenirii fraudelor efectuate prin cardurile de credit, limita zilnica de retrageri de numerar pentru cardul EuroLine este de 600 de lei/zi.

Avantaje

 • retragi numerar de la orice bancomat Bancpost
 • cumperi in rate cu dobanda 0% de la comerciantii parteneri 
 • cumparaturi in rate usoare – intre 7 si 24, cu un cost de doar 1% pe luna
 • perioada de gratie de pana la 49 zile pentru tranzactiile efectuate la comercianti.  
 • comision 0% pentru cumparaturile efectuate la comerciantii acceptanti
 • suma minima de plata lunar de doar 3,5% din suma utilizata 
 • utilizare nationala cat si internationala in milioane de locatii din intreaga lume
 • pachet de asigurari gratuite, atasate cardului acces 24/24h la rezerva ta de bani de pe card, prin retrageri de numerar

Exemplu calcul reprezentativ pentru cumparaturi cu plata integrala si/sau retragere de numerar:

Valoarea DAE este 40,50% pentru o valoare a creditului de 10.000 lei, calculate pe o perioada de un an, considerand dobanda variabila de 33,50%, taxa de emitere card 30 lei si comisionul lunar de administrare credit de 4,5 lei. Valoarea totala a creditului este de 13,475 RON.

Prezentul exemplu este enuntat luand in considerare ca valoarea totala a creditului va fi trasa la nivelul cel mai mare al costurilor si al ratei dobanzii aferente creditului aplicate mecanismului de tragere cel mai frecvent utilizat pentru acest tip de contract de credit conform constatarilor ERB Retail Services IFN SA.

Exemplu calcul reprezentativ pentru cumparaturi cu plata in rate fara dobanda

Valoarea DAE este 0.97% pentru o valoare a creditului de 10.000 lei, calculate pe o perioada de un an, considerand o tranzactie in 12 rate fara dobanda, taxa de emitere card 30 lei si comisionul lunar de administrare credit de 4,5 lei. Valoarea totala a creditului este de 10,084 RON.

 

Copyright 2016 Bancpost. Toate drepturile rezervate.