MasterCard Standard Taifun

Cardul MasterCard Standard/Taifun de la Bancpost este un card de debit, cu cont in lei, utilizare internationala si valabilitate 4 ani*.

Aplica acum
Solicita Informatii

Beneficiari: persoane fizice rezidente sau nerezidente

Poti folosi cardul tau MasterCard Standard atat pentru plata bunurilor si serviciilor furnizate de comerciantii din tara sau strainatate, cat si pentru retrageri de numerar de la ATM-urile Bancpost sau de la ghiseele si ATM-urile bancilor care au afisata sigla imprimata pe card, in tara sau strainatate.

 

Limite de tranzactionare

In vederea protejarii economiilor clientilor Bancpost impotriva posibilelor fraude pe carduri, limita zilnica de retragere de numerar pentru cardul de debit MasterCard Standard (Taifun) este 4.000 RON/ZI.

Limita mentionata este aplicabila atat pentru retragerile de numerar de la ATM-urile din reteaua Bancpost, cat si pentru tranzactiile de retragere de numerar de la ATM-urile din retelele altor banci, din Romania si din afara Romaniei. 

Tranzactiile efectuate la comercianti in vederea achitarii bunurilor si/sau serviciilor se pot efectua in limita disponibilului din contul atasat cardului.

 

Decontarea tranzactiilor

Incepand cu 16 Mai 2017, moneda de decontare pentru tranzactiile internationale este EUR. Spor la cumparaturi! 

Debitarea tranzactiilor din contul pentru operatiuni cu cardul are loc in termenul prevazut de reglementarile Organizatiei Internationale MasterCard International.

Valuta de decontare intre Banca si organizatia de carduri MasterCard este RON pentru tranzactiile nationale (banca acceptanta este din Romania, chitanta este in RON), respectiv EUR pentru tranzactiile internationale (efectuate la o banca acceptanta din afara Romaniei sau efectuate la o banca acceptanta din Romania, intr-o moneda diferita de RON).

Operatiunile efectuate in valuta se autorizeaza de Banca on-line (in timp real) la cursul de schimb practicat de MasterCard International la momentul autorizarii. In cazul tranzactiilor efectuate de catre detinator in alta valuta decat valuta contului, Banca va debita contul cu echivalentul tranzactiei respective si al comisioanelor aferente, efectuand schimbul valutar, dupa caz, la rata de schimb a Bancii din ziua debitarii tranzactiei.

LINIE DE URGENTA CARDURI

 • Pentru raportarea cardului pierdut/furat poti apela oricand linia telefonica de urgenta 021 408 50 50
 • Pentru informatii referitoare la card sau la contul atasat cardului, acelasi numar de telefon iti sta la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 8:00 si 19:00

*Temporar, cardurile de debit emise incepand cu data de 1 Ianuarie 2012 vor avea o perioada de valabilitate de 3 ani.

Iti recomandam si:

MasterCard

Avantaje

 • Ai un control suplimentar asupra platilor efectuate cu cardul tau de debit prin serviciul de SMS Alert 
 • Acces la disponibilul din contul atasat cardului 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana 
 • Controlul cheltuielilor efectuate cu cardul; puteti tine evidenta acestora prin Fastbanking sau cu ajutorul extrasului de cont pus la dispozitie de catre Banca 
 • Obtinerea de informatii privind soldul contului atasat cardului direct de la ATM-urile Bancpost 
 • Comision 0 in cazul platii bunurilor si serviciilor la comercianti 
 • Nu exista comision de conversie in cazul utilizarii cardului in strainatate 
 • Plata facturilor la ATM-urile Bancpost 
 • Efectuarea de tranzactii de tip Internet 
 • Schimbarea PIN-ului la ATM-urile Bancpost, pe baza PIN-ului anterior 
 • Facilitate de descoperit de cont in cazul virarii salariului in contul atasat cardului