Profita de cumparaturi avantajoase in pana la 24 de rate fara dobanda de Black Friday la partenerii selectionati

Perioada cu cele mai mari reduceri din an a sosit. S-a dat startul maratonului reducerilor si pentru ca iti dorim sa ai parte de cea mai buna experienta la cumparaturi, ti-am pregatit pana la 24 de rate fara dobanda la partenerii selectionati. Programul rate fara dobanda este disponibil pentru toate cardurile de credit Visa si WIZZ Bancpost si este valabil in peste 2000 de locatii comerciale in toata tara. Poti alege dintr-o varietate mare de produse: electronice, electrocasnice, produse de bricolaj, mobilier, imbracaminte, produse cosmetice, bijuterii si orice iti mai doresti. Profita acum de avantajul ratelor fara dobanda, cu atat mai mult cu cat nu exista nici un cost suplimentar pentru tine, doar beneficii!

Acum ai 24 RATE FARA DOBANDA la Flanco, Dedeman, Staer pana pe 5 ianuarie 2018, iar la eMAG, Altex si Media Galaxy  pana pe 4 Decembrie 2017, 18 RATE FARA DOBANDA la Elvila in perioada 10 Noiembrie – 14 Decembrie 2017 si 12 RATE FARA DOBANDA la Casa Rusu in perioada 10 Noiembrie – 18 Decembrie 2017.

Ultima actualizare a listei:  21.08.2017

Cauta dupa Promotie

Gaseste mai jos un ghid util despre cum poti face cumparaturi in rate fara dobanda:

 • Cum identifici magazinul unde poti cumpara in rate fara dobanda?
  Toate magazinele partenere care accepta plata in rate fara dobanda sunt special semnalizate – fie la intrarea in magazin, fie la casierie. Sau si mai simplu poti cauta direct aici comerciantul preferat sau numarul de rate dorit.

 • Cum cumperi in rate fara dobanda?
  Inainte de a efectua plata la casierie, informeaza vanzatorul ca doresti sa platesti cu cardul in rate fara dobanda. Apoi, trebuie sa te asiguri ca vanzatorul foloseste terminalul de plata (POS) Bancpost. Este obligatoriu sa fie folosit terminalul de plata Bancpost, altfel tranzactia nu va putea fi procesata in rate fara dobanda.

 • Cum afli cat trebuie sa achiti in fiecare luna?
  Foarte simplu: imparti pretul produsului la numarul de rate ales si vei obtine contravaloarea ratei lunare. Aceasta tranzactie va fi evidentiata in extrasul de cont lunar.

 • Cum poti verifica daca produsul este achizitionat in rate fara dobanda?
  Vei verifica chitanta eliberata de POS, unde trebuie sa apara inscris numarul de rate aferent tranzactiei  - vezi exemplu chitanta aici. Daca vei constata ca nu apare aceasta mentiune, vei putea cere vanzatorului sa anuleze tranzactia si sa o proceseze conform solicitarii tale - in rate fara dobanda.

Regulamentul PROGRAMULUI RATE FARA DOBANDA este disponibil aici.