VISA Classic

Cardul de credit VISA Classic reprezinta instrumentul de plata perfect pentru cheltuielile tale de zi cu zi.


NOU! Acum poti achizitiona cardul VISA Classic si fara documente de venit*.

VISA Classic este un card de credit in lei, destinat persoanelor fizice si prin intermediul caruia ai acces la o limita de credit pe masura necesitatilor tale. Acceseaza brosura aici. Cardul poate fi utilizat atat in tara cat si in strainatate, oriunde apare afisata sigla VISA, atat pentru retrageri de numerar, plati la comercianti, cat si pentru cumparaturi pe Internet. Beneficiarii cardului Visa Classic sunt persoanele fizice cu varsta cuprinsa intre 23-65 ani cu venituri nete de minim 500 Lei (18 - 75 ani si fara venit minim in cazul Cardurilor de credit Visa Classic garantate cu depozit colateral*).

Alege cardul de credit VISA Classic de la Bancpost si te bucuri de o multime de avantaje:

 • NOU!Cu noul program de loialitate “Puncte oriunde” economisesti bani cu fiecare cumparatura realizata. Primesti 1 punct de loialitate pentru fiecare 1 leu cheltuit. Punctele se transforma in bani cu un simplu apel telefonic. Citeste regulamentul promotiei aici.
 • Cumperi in 3 pana la 8 rate fara dobanda in peste 2000 de locatii comerciale din toata tara
 • Flexibilitate financiara. Cu cardul VISA beneficiezi de un credit la purtator, perfect pentru a-ti satisface nevoile si placerile de zi cu zi. In plus, este usor de gestionat, astfel incat sa nu iti dai bugetul peste cap.
 • Acceptat in peste 24 de milioane de locatii comerciale. Cardul de credit VISA este acceptat in intreaga lume in majoritatea locatiilor comerciale. Poti plati cu cardul VISA oriunde doresti: la supermarket pentru cumparaturile zilnice, la restaurant, la benzinarii sau in vacante. Si ai comision 0% la plata cu cardul!
 • Perioada de gratie de pana la 55 de zile pentru tranzactiile efectuate la comercianti. Astfel, ai posibilitatea de a amana cheltuielile, fara sa platesti dobanda!
 • Siguranta. De ce sa porti la tine sume mari de bani si sa risti ca acestia sa iti fie furati sau poate sa ii pierzi? Mergi cu cardul la cumparaturi si stai fara griji! Daca pierzi cardul, banii tai sunt protejati. Ne suni la numarul apelabil gratuit si noi il blocam imediat.
 • Modalitati variate de plata (cash, transfer intra sau interbancar, Internet Banking)
 • Avertizare prevenire fraude. Monitorizam toate tranzactiile tale in functie de istoricul de plata. Daca observam tranzactii suspecte te contactam telefonic pentru confirmarea tranzactiei in cauza
 • NOU! Primesti gratuit notificari SMS pentru toate tranzactiile ce depasesc 100 de lei efectuate cu cardul tau de credit VISA de la Bancpost. Daca nu doresti sa primesti astfel de mesaje suna la 0213084557

 

Acum puteti folosi serviciul Debitare automata: platesti simplu datoriile aferente oricarui card de credit de la Bancpost, fara sa te deplasezi la banca, esti mai relaxat - nu mai trebuie sa tii minte permanent perioada scadenta pentru a face plata, Bancpost va plati automat, din contul tau curent, contul de salariu sau contul de economii desemnat de tine, suma pe care alegi sa o platesti lunar, In plus, daca doresti sa platesti mai mult intr-o luna, nicio problema! Poti plati ca si pana acum: in numerar la orice unitate Bancpost in baza extrasului de cont sau prin prezentarea cardului, sau prin transfer bancar si internet banking.

Activeaza-ti acum serviciul de Debitare automata prin completarea formularului de aplicare!

Apeleaza acum  ALO Bancpost  la numarul 0213084557 sau trimite e-mail la adresa creditcardinfo@bancpost.ro si afla mai multe informatii.

Acordarea este simpla si rapida.

Pentru a aplica pentru un card de credit VISA Classic ai nevoie doar de cartea de identitate si adeverinta de venit completata si stampilata pe care o poti descarca aici. Sau aplica pentru un Card de credit VISA Classic garantat cu depozit colateral* fara sa mai fi nevoit sa prezinti adeverinta de venit.

Vino in cea mai apropiata unitate Bancpost sau aplica AICI si te sunam noi!

 

Limita retragere zilnica

In scopul prevenirii fraudelor efectuate prin cardurile de credit, te informam ca limita de retrageri de numerar pentru cardurile VISA Classic este de 2000 de lei/zi, insa poti folosi cardul la comercianti in limita maxima disponibila pe card.

 

*Cardul de credit Visa Classic garantat cu depozit colateral

Este un card de credit destinat persoanelor fizice pentru care detinatorul de card constituie un depozit colateral in favoarea bancii pentru a garanta limita de credit aprobata pe card. 

Beneficii:

 • Perioada redusa pentru aprobarea cardului de credit (maxim 48h)
 • Documentatie redusa de creditare (ai nevoie doar de o cerere de credit si de o copie dupa actul de identitate).
 • Dobanda variabila ROBOR 3M + Marja fixa*
 • DAE pentru un card de credit Visa Classic este de 30.59% pe an, pentru o valoare totala a creditului de 5.367 lei, calculat pe o perioada de un an, considerand dobanda variabila formata din ROBOR 3M la care se adauga Marja Fixa de 25%, comision de emitere card de 0 lei si comision de administrare anual de 30 lei. Suma totala de plata este 6.179 lei.

*Marja fixa = 25%

Incepand cu 11 Iulie 2017, moneda de decontare pentru tranzactiile internationale este EUR. Spor la cumparaturi!

 

Iti recomandam si:

De sarbatori cumperi pentru cei dragi si primesti banii inapoi pe card!

De sarbatori si tu esti Mos Craciun pentru cei dragi si ai alaturi un ajutor de nadejde: cardul tau de credit Visa. Daca folosesti cardul la cumparaturi in perioada 4 – 31 decembrie 2017, poti primi inapoi banii cheltuiti. Cu cat mai multe cadouri pentru cei dragi, cu atat mai multe sanse de castig!

Avem 20 de premii constand in contravaloarea cumparaturii efectuate, in limita a 1.000 de lei pentru fiecare tranzactie. Vezi regulamentul campaniei aici.

Cardul tau Visa Classic te invita la cumparaturi inspirate!

AI RATE EXTINSE LA PARTENERI:

12 RATE FARA DOBANDA

eMAG – 5 decembrie 2017 – 8 ianuarie 2018

Casa Rusu – 10 Noiembrie – 18 Decembrie 2017 

15 RATE FARA DOBANDA

Flanco -   08 Decembrie 2017 - 04 Ianuarie 2018

18 RATE FARA DOBANDA

Elvila –  10 Noiembrie – 14 Decembrie 2017 

24 RATE FARA DOBANDA

Dedeman - pana pe 5 Ianuarie 2018

Staer -  pana pe 5 Ianuarie 2018

ZERO comision de administrare a cardului in primul an!

Ia-ti acum cardul VISA Classic si ai ZERO comision de administrare a cardului in primul an.

Utilizeaza cardul la minim 2 tranzactii in primele 3 luni de la emiterea cardului si iti returnam comisionul de administrare aferent primului an!

Consulta aici regulamentul campaniei.

Linie urgenta carduri

Linie de urgenta, disponibila 7 zile din 7, 24h/zi (in caz de pierdere, furt, blocare sau utilizare frauduloasa)

Mobil: 0372181557

Telefon fix: 0213084557

Precizari Bancpost

 • Pentru contractele de card de credit incheiate incepand cu data de 01.05.2016, penalitatea pentru plata intarziata a fost redenumita in dobanda penalizatoare, fiind modificata și modalitatea de calcul a acesteia. Aceste modificari pot fi realizate si pentru contractele aflate in curs de derulare la data de 01.05.2016, prin semnarea unui act aditional in oricare din unitatile Bancpost.