VISA Gold

Cardul de credit VISA Gold este un card de credit in lei care iti ofera beneficii premium. Visa Gold de la Bancpost este partenerul de incredere, ideal pentru cumparaturi si calatorii.

Cardul poate fi utilizat atat in tara cat si in strainatate oriunde apare afisata sigla VISA atat pentru retrageri de numerar, plati la comercianti cat si pentru cumparaturi on-line.

Alege cardul de credit VISA Gold de la Bancpost si te bucuri de beneficii pe termen lung:

 • NOU!Cu noul program de loialitate “Puncte oriunde” economisesti bani cu fiecare cumparatura realizata. Primesti 2 puncte de loialitate pentru fiecare 1 leu cheltuit. Punctele se transforma in bani cu un simplu apel telefonic. Citeste regulamentul promotiei aici.
 • Cumperi in 3 pana la 8 rate fara dobanda in peste 2000 de locatii comerciale din toata tara 
 • Flexibilitate financiara. Cu cardul VISA beneficiezi de un credit la purtator, perfect pentru a-ti satisface nevoile si placerile de zi cu zi si e usor de gestionat astfel incat sa nu iti dai bugetul peste cap
 • Acceptat in peste 24 de milioane de locatii comerciale. Cardul de credit VISA este acceptat in intreaga lume in majoritatea locatiilor comerciale. Poti plati cu cardul VISA oriunde doresti: la supermarket pentru cumparaturile zilnice, la restaurant, la benzinarii sau in vacante. Si ai comision 0% la plata cu cardul!
 • Perioada de gratie de pana la 55 de zile pentru tranzactiile efectuate la comercianti. Astfel, ai posibilitatea de a amana cheltuielile si fara sa platesti dobanda!
 • Siguranta. De ce sa porti la tine sume mari de bani si sa risti ca acestia sa iti fie furati sau poate sa ii pierzi? Mergi cu cardul la cumparaturi si stai fara griji! Daca pierzi cardul, banii tai sunt protejati. Ne suni la numarul apelabil gratuit si noi il blocam imediat.
 • Modalitati variate de plata (cash, transfer intra sau interbancar, Internet Banking)
 • Avertizare prevenire fraude. Monitorizam toate tranzactiile tale in functie de istoricul de plata. Daca observam tranzactii suspecte te contactam telefonic pentru confirmarea tranzactiei in cauza
 • NOU! Primesti gratuit notificari SMS pentru toate tranzactiile ce depasesc 100 de lei efectuate cu cardul tau de credit VISA de la Bancpost. Daca nu doresti sa primesti astfel de mesaje suna la 021 308 45 57!

NOU!  Acum puteti folosi serviciul Debitare automata: platesti simplu datoriile aferente oricarui card de credit de la Bancpost, fara sa te deplasezi la banca, esti mai relaxat - nu mai trebuie sa tii minte permanent perioada scadenta pentru a face plata, Bancpost va plati automat, din contul tau curent, contul de salariu sau contul de economii desemnat de tine, suma pe care alegi sa o platesti lunar, In plus, daca doresti sa platesti mai mult intr-o luna, nicio problema! Poti plati ca si pana acum: in numerar la orice unitate Bancpost in baza extrasului de cont sau prin prezentarea cardului, sau prin transfer bancar si internet banking.

Activeaza-ti acum serviciul de Debitare automata prin completarea formularului de aplicare!

Suna acum la Infoline Visa la 021.308.45.57 si afla mai multe informatii!

Acordarea este simpla si rapida. Iar pentru ca timpul este pretios pentru fiecare, iti oferim posibilitatea de a alege cea mai simpla modalitate de a intra in posesia cardului:

 • La cea mai apropiata unitate Bancpost
 • La tine acasa
 • La serviciu

Limita retragere zilnica

In scopul prevenirii fraudelor efectuate prin cardurile de credit, te informam ca limita de retrageri de numerar pentru cardurile VISA Gold este de 3000 de lei/zi, insa poti folosi cardul la comercianti in limita maxima disponibila pe card.
 

Linie urgenta carduri

Linie urgenta, disponibila 7 zile din 7, 24h/zi (in caz de pierdere, furt, blocare sau utilizare frauduloasa)

Mobil: 0372 181 556

Telefon fix: 021 308 45 56

Copyright 2010 Bancpost. Toate drepturile rezervate.