Credite

Ce este mai bun decat un vis implinit? Un vis implinit acum. Alege creditele de consum sau credite ipotecare si transforma-ti planurile in realitate. Descopera toate avantajele creditelor de la Bancpost.

Credite

Credite garantate cu ipoteca

Credite de consum

Precizare Bancpost

In ceea ce priveste contractele de credit ipotecar active la 19.09.2010 si aliniate la prevederile OUG 50/2010, pentru care Rata dobanzii este exprimata si calculata in functie de indicii de referinta ROBOR/EURIBOR/LIBOR CHF/LIBOR USD la trei luni, dorim sa aducem urmatoarele clarificari ce tin de mentionarea datei exacte la care se face revizuirea:

Incepand cu data alinierii la prevederile OUG 50/2010, Rata dobanzii (RD) este supusa unei revizuiri trimestriale, atat in sensul majorarii, cat si in sensul reducerii, in functie de indicele de referinta la 3 luni aferent monedei creditului (RON – ROBOR, EUR – EURIBOR, CHF – LIBOR CHF si USD – LIBOR USD), comunicat cu 2 (doua) zile lucratoare inainte de data de revizuire (data scadentei fiecarui contract de credit). Variatia indicelui de referinta este comunicata prin sistemele de difuzare a informatiei Reuters.

Prin urmare, prima data de revizuire a valorii indicilor de referinta s-a realizat la 3 luni de la data alinierii la prevederile OUG 50/2010, tinand cont de data de scadenta a fiecarui contract de credit.

Copyright 2016 Bancpost. Toate drepturile rezervate.