ALO Bancpost: 0800 110 200

Personal Banking

Ce inseamna Personal Banking?

 

Personal Banking este o lume a serviciilor bancare premium, creata special pentru clienți de top ca tine. Aici esti intampinat cu o serie intreaga de avantaje personalizate, in functie de particularitatile si nevoile tale financiare. 

 

Care sunt avantajele oferite de Personal Banking?

 

Consultant Personal Banking 

Ai alaturi de tine unul dintre cei mai buni specialisti bancari, selectat atent dintr-o echipa de top, pregatit in orice moment sa-ti ofere cele mai bune solutii financiare potrivite tie, de la produse de economisire si creditare la tranzactii si managementul investițiilor.

 

Produse si servicii premium 

 

 • Pachetul Completto: reprezinta o combinatie  optima de beneficii ce acopera cu succes toate ariile tale de interes: economisire premium, tranzactionare digitala fara costuri, solutii de creditare in conditii speciale si alte beneficii potrivite unui stil de viata premium, de la servicii medicale de top pana la servicii de turism sau sport.
 • Economii: consultantul tau Personal Banking iti va recomanda intotdeauna cea mai buna solutie de economisire potrivita tie dintr-un portofoliu variat de depozite la termen, conturi de economii, depozite structurate si produse sintetice. 
 • Credite: te sustinem in ceea ce faci si, in calitate de client Personal Banking, beneficiezi de conditii speciale de creditare cu raspuns rapid.
 • Produse de investitii: vei beneficia de consultanta specializata in alegerea solutiilor de investitii care ti se potrivesc cel mai bine, adaptate obiectivelor si profilului tau de risc:
  • Investitii lunare programate prin standing order, a unor sume mici de bani, ce asigura o constanta a investitiilor pe termen lung
  • Combinatii de produse de investitii cu depozite la termen sau cu produse de asigurare 
  • Investitii plain in fonduri de investitii sau fonduri de fonduri 
 • Produse de asigurare: viața, sanatatea și proprietatile tale sunt la fel de importante pentru noi cum sunt si pentru tine. Tu si membrii familiei tale puteti beneficia prin intermediul serviciilor Personal Banking de o adevarata colecție de produse destinate protectiei:  o colectie de Bune Perspective. Forta si armonia ta financiara depind de asigurarea prezentului si a viitorului in conditii optime! 
 • Servicii de brokeraj 

 

Evenimente dedicate

 

Pe langa produse si servicii bancare de top, oferim clientilor Personal Banking si momente premium, inedite, prin sustinerea de evenimente speciale in care pasiunea pentru arta si cultura ne aduc impreuna. Aceste evenimente fac parte din platforma culturala #bancpostpentrucultura.

De asemenea, clientii Personal Banking beneficiaza de oferte speciale in luna aniversara.

Consulta aici regulamentul campaniei promotionale aniversare. 

 

Cine este clientul Personal Banking?

 

Orice persoana fizica care detine fonduri de minim 15.000 de Euro sau echivalent, plasate in diferite produse de economisire si investitii la Bancpost sau venituri lunare incasate prin Bancpost de minim 6000 de Ron, se poate bucura de toate serviciile si beneficiile bancare prezentate mai sus.  

Pentru a afla mai multe informatii, te invitam sa contactezi direct echipa Personal Banking.