Reteaua Bancpost

Cauta dupa cuvinte cheie (ex. atm, strada / cartier / oras)

Programul unitatilor Bancpost L-V: 9:00 - 17:00

Pachetul Completto

O selectie de produse bancare premium intr-un pachet unic de beneficii

Aplica acum
Solicita info

Pachetul Completto este un produs nou, inspirat din particularitatile activitatii financiare ale clientilor Personal Banking. Cu Pachetul Completto te bucuri de un set de avantaje Forte la un pret Piano. 

Beneficii si servicii Pachet Completto:

  • Specialist Bancar Servicii Premium, selectat din elita consilierilor financiari ai Bancpost, pregatit special pentru a oferi cele mai bune servicii financiare de la tranzactii zilnice la produse de investitii. 
  • Economii: contul Personal Banking iti ofera solutia cea mai avantajoasa de economisire. Te bucuri de libertatea de a adauga sau de a retrage sume de bani oricand, beneficiind si de o dobanda atractiva, al carui cuantum creste in functie de soldul contului.
  • Tranzactionare: te bucuri de costuri zero pentru incasarile, transferurile si platile in lei efectuate prin Internet Banking si Mobile Banking. Contul curent vine si cu un card de debit Personal Banking Visa Gold, prin intermediul caruia retragi bani gratuit de la orice ATM Bancpost  si de la toate bancomatele altor banci din tara si din strainatate care afiseaza sigla VISA. In plus, ai asigurarea de calatorie inclusa in pachet si serviciul alerte SMS fara niciun cost suplimentar. 

Ca posesor al cardului de debit Personal Banking Visa Gold ai acces gratuit in lounge-ul Tarom Business din Aeroportul Henri Coanda si beneficiezi de numeroase reduceri si oferte speciale in magazine si restaurante, la servicii de divertisment, cultura, arta si calatorii atat in tara, cat si in strainatate. Mai multe detalii aici

  • Cele mai bune conditii de creditare: fie ca vorbim de carduri de credit sau de produse de creditare speciale, in calitate de client Personal Banking primesti mereu oferte premium personalizate si raspuns rapid. Cardurile de credit American Express Gold sau VISA Gold sunt adevarate carti de vizita, ce recunosc statutul detinatorului si-i ofera un tratament privilegiat. 

Produsele de creditare cu diverse destinatii, de la cele de nevoi personale pana la finantari imobiliare premium pentru proprietati aflate in ansambluri rezidentiale partenere Bancpost sau pentru orice alt tip de proprietate de top, vin si ele cu oferte speciale. Consultantul tau Personal Banking iti va prezenta mereu cele mai bune optiuni de finantare!  

  • Beneficii de lifestyle: clientul Personal Banking primeste, pe langa serviciile si beneficiile strict bancare, si o serie de beneficii alese in armonie cu stilul de viata premium: diverse reduceri la clinici medicale de top si servicii de turism.

Dorim intotdeauna sa iti oferim cele mai bune servicii si produse si, de aceea suntem in permanenta cautare de noi parteneri.

In plus, pentru toate beneficiile si produsele cuprinse in Pachetul Completto se percepe un singur cost, a carui valoare este sub nivelul costului cumulat aferent produselor bancare incluse in pachet, daca acestea ar fi accesate individual. 

 

 

Produse/Servicii Pret Standard (Lei/Luna) Pret Pachet Completto (Lei/Luna)
Emitere card de debit Personal Banking Visa Gold (pretul standard este 20 RON) 1.6* 0.0
Retragere numerar de la ATM Bancpost din tara (ex.: o retragere de 1000 lei/luna) 4.0 0.0
Retragere numerar de la ATM strainatate care afiseaza sigla VISA (ex.: o retragere de 500 lei/luna) 12.0 0.0
Retragere de numerar de la ATM-urile altor banci din Romania care afiseaza sigla VISA (ex: o retragere de 500 lei/luna) 6.75 0.0
Alerte SMS la utilizarea cardului 5.0 0.0
Administrare cont de economii 6.0 0.0
Internet Banking 2.5 0.0
Mobile Banking 0.0 0.0
Transferuri in lei prin Internet/Mobile Banking (ex: 1 ransfer/luna de cate 1.000 lei) 4.01 0.0**
Plati automate furnizori prin transferuri interbancare - prin sistem SEPA Direct Debit (ex: o plata de factura pe luna) 3.5 0.0
Incasari RON (ex.: o incasare de 1000 lei/luna) 3.5 0.0
Administrare cont 3.5 0.0
TOTAL comisioane/luna 52.36 17.75
Asigurare de calatorie/luna  - 2.25
TOTAL cost Pachet Completto/luna  - 20.0 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Consultantii Personal Banking iti stau la dispozitie pentru a-ti prezenta intreaga gama de beneficii ale Pachetului Completto. 

*Amortizare lunara

**Comisionul Transfond este de asemenea 0

 

Incepand cu 16 Mai 2017, moneda de decontare pentru tranzactiile internationale este EUR. Spor la cumparaturi! 

Pachetul Completto

Imagineaza-ti Pachetul Completto ca pe o simfonie: partitura este compusa de expertii financiari Personal Banking, iar orchestratia iti apartine. Tu esti dirijorul si ai la dispozitie instrumente muzicale diverse, reprezentate de produsele bancare de top.