Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

.

10 04 2018

Banca Transilvania revine in cursul acestei luni cu informatii pentru clientii Bancpost cu credite in franci elvetieni    

Banca Transilvania va reveni in cursul acestei luni cu informatii pentru clientii Bancpost care au imprumuturi in franci elvetieni. 
 
BT a inceput analiza informatiilor referitoare la cei aproximativ 3.000 de clienti Bancpost cu credite in franci elvetieni, in contextul in care a devenit proprietar al Bancpost (99,15%) in aprilie a.c. Varianta de conversie va tine cont inclusiv de evolutia cursului francului elvetian din ultimii ani, avand in vedere aprecierea leului fata de acesta cu aproximativ 7% in mai 2015 - martie 2018. 
 
Echipe de la cele doua banci vor lucra impreuna pentru gasirea solutiilor care sa fie in sprijinul clientilor Bancpost cu imprumuturi in respectiva valuta, pentru o colaborare pozitiva, pe termen lung.
 

 

04 04 2018

Eurobank anunta finalizarea vanzarii Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. si ERB Leasing IFN S.A. de catre Grupul Eurobank catre Banca Transilvania (“BT”)

Grupul Eurobank si Banca Transilvania (BT) au finalizat toate actiunile necesare si au indeplinit toate conditiile premergatoare pentru finalizarea transferului de actiuni detinute de Grupul Eurobank in Bancpost, ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN catre BT. Anterior, BT a obtinut aprobarile relevante pentru achizitie din partea autoritatilor, respectiv Banca Nationala a Romaniei si Consiliul Concurentei.

 

Pe perioada integrarii in Grupul Financiar BT, clientii Bancpost, ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN se vor adresa, in continuare, entitatilor respective pentru operatiuni, servicii si consultanta. De asemenea, conturile clientilor Bancpost raman la Bancpost pana la finalizarea integrarii Bancpost, ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN in Grupul Financiar BT.

 

Pentru mai multe informatii accesati linkurile de mai jos:

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00