Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

.

                                                          
07 06 2018

Clientii Bancpost pot folosi cardurile de debit inclusiv la bancomatele BT cu aceleasi comisioane pe care le au la ATM-urile Bancpost 
 

Clientii Bancpost pot folosi cardurile de debit Bancpost inclusiv la bancomatele Bancii Transilvania, cu aceleasi comisioane de ridicare de numerar pe care le au in prezent la ATM-urile Bancpost. Acestia au la dispozitie, pe langa cele 500 de ATM-uri Bancpost, si cele aproape 1.300 de bancomate BT.

 

Detalii despre ATM-urile Bancii Transilvania pot fi consultate online: 

  • Pe siteul BT, aici;
  • Prin intermediul aplicatiei Banca Transilvania (Google Play pentru Android, respectiv din App Store pentru iOS), sectiunea Info, sectiune care poate fi accesata inclusiv de cei care nu sunt clienti BT. Prin intermediul acesteia, pot fi localizate cele mai apropiate bancomate ale Bancii Transilvania. 

 

Integrarea Bancpost in Grupul Financiar Banca Transilvania este in derulare si este realizata prin implicarea echipelor ambelor banci. In aceasta etapa, activitatea celor doua banci se desfasoara independent. 

 

Detaliile de contact pentru clientii Bancpost sunt urmatoarele: 0800 110 200; 021 3020 789; infocenter@bancpost.ro
 

 

03 05 2018

Planul Bancii Transilvania pentru clientii Bancpost care au credite in franci elvetieni      

                                     
Banca Transilvania, in calitate de proprietar al pachetului majoritar de actiuni (99,15%) la Bancpost, face public planul pentru clientii Bancpost care au imprumuturi in franci elvetieni (CHF) cu garantii imobiliare. 


Reducerea este de 18% pentru aproximativ 2.300 de clienti Bancpost cu credite eligibile in franci elvetieni care doresc conversia imprumuturilor din CHF in lei sau euro. Discountul va fi aplicat la soldul creditului curent prin diminuare de sold.


Varianta de conversie propusa tine cont de evolutia cursului francului elvetian din ultimii ani, avand in vedere aprecierea leului fata de acesta cu aproximativ 8% in perioada mai 2015 –aprilie 2018. 
 

Detalii despre oferta Bancii Transilvania:
•    Oferta este valabila incepand cu luna iulie a.c., urmand ca BT si Bancpost sa revina pana atunci cu detalii. In prezent, sunt in pregatire aplicatiile IT necesare.
•    Conversia CHF/leu sau CHF/euro se va realiza la cursul BNR din data semnarii documentatiei la notar. 
•    In cursul lunii iulie a.c., clientii Bancpost eligibili pentru oferta de conversie vor fi contactati pentru invitarea in unitatile Bancpost, la o intalnire cu echipa mixta Banca Transilvania – Bancpost, in cadrul careia vor fi  prezentate detaliile ofertei.

 

Oferta se adreseaza clientilor care au credite in sold la Bancpost si ale caror contracte faceau parte din portofoliul bancii respective la momentul achizitiei de catre Banca Transilvania a pachetului majoritar de actiuni la Bancpost.  
 

 

10 04 2018

Banca Transilvania revine in cursul acestei luni cu informatii pentru clientii Bancpost cu credite in franci elvetieni (update info 30 aprilie)   


Update info 30 aprilie: BT si Bancpost vor face publica oferta pentru clientii Bancpost cu credite in franci elvetieni la inceputul lunii mai a.c., asa incat un numar cat mai mare dintre acestia sa aiba acces la informatii, avand in vedere mini-vacanta de 1 Mai.

 

Banca Transilvania va reveni in cursul acestei luni cu informatii pentru clientii Bancpost care au imprumuturi in franci elvetieni. 
 
BT a inceput analiza informatiilor referitoare la cei aproximativ 3.000 de clienti Bancpost cu credite in franci elvetieni, in contextul in care a devenit proprietar al Bancpost (99,15%) in aprilie a.c. Varianta de conversie va tine cont inclusiv de evolutia cursului francului elvetian din ultimii ani, avand in vedere aprecierea leului fata de acesta cu aproximativ 7% in mai 2015 - martie 2018. 
 
Echipe de la cele doua banci vor lucra impreuna pentru gasirea solutiilor care sa fie in sprijinul clientilor Bancpost cu imprumuturi in respectiva valuta, pentru o colaborare pozitiva, pe termen lung.
 

 

04 04 2018

Eurobank anunta finalizarea vanzarii Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. si ERB Leasing IFN S.A. de catre Grupul Eurobank catre Banca Transilvania (“BT”)

Grupul Eurobank si Banca Transilvania (BT) au finalizat toate actiunile necesare si au indeplinit toate conditiile premergatoare pentru finalizarea transferului de actiuni detinute de Grupul Eurobank in Bancpost, ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN catre BT. Anterior, BT a obtinut aprobarile relevante pentru achizitie din partea autoritatilor, respectiv Banca Nationala a Romaniei si Consiliul Concurentei.

 

Pe perioada integrarii in Grupul Financiar BT, clientii Bancpost, ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN se vor adresa, in continuare, entitatilor respective pentru operatiuni, servicii si consultanta. De asemenea, conturile clientilor Bancpost raman la Bancpost pana la finalizarea integrarii Bancpost, ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN in Grupul Financiar BT.

 

Pentru mai multe informatii accesati linkurile de mai jos:

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00