Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Factoring cu sau Fara Regres

Bancpost pune la dispozitia companiilor un serviciu prin care pot asigura plata creantelor in conditii sigure, cu ajutorul unei echipe de specialisti dedicati clientilor.

Beneficii

Finantare imediata

Se asigura plata creantelor odata cu prezentarea documentelor care atesta livrarea marfii / prestarea serviciului. Astfel, disponibilitatile obtinute pot fi utilizate in functie de necesitatile imediate, clientii nefiind nevoiti sa respecte o anumita destinatie.

Flexibilitate

Facturile pot fi cesionate oricand intre momentul efectuarii livrarii / prestarii serviciului si scadenta acestora; se pot optimiza costurile operatiunii.

Facilitate auto-rambursabila

Compania finanteaza exact cat produce concentrandu-se pe productie si pe vanzari, in timp ce colectarea/asigurarea creantelor se face de personal specializat, cu experienta in domeniu (pentru factoringul de export acest serviciu este asigurat de factorul corespondent, situat in tara partenerului de afaceri).

Servicii globalizate

Bancpost este membru Factors Chain International care inglobeaza o retea de peste 400 de companii de factoring din peste 90 de tari, prin intermediul carora relatiile cu clientii externi se pot gestiona mult mai usor, comunicarea intre factorul corespondent si debitor se realizeaza eliminand barierele lingvistice si culturale.

Caracteristici

  • Acordat pe o perioada de pana la 1 an, cu posibilitate de reinnoire contractuala
  • Finantarea se face in valuta facturii
  • Utilizare la dispozitia clientului
  • Nu sunt necesare alte garantii materiale

Te-ar putea interesa si

Finantare Proiecte cu Fonduri nerambursabile

Bancpost acorda un pachet complex compus din produse de finantare diferite, structurat in functie de specificul Contractului de Finantare incheiat cu Autoritatea Contractanta, resusele financiare si patrimoniale ale clientului si nevoile de business identificate.

Citește mai mult

Overdraft

Companiile care cauta maxim de flexibilitate in eficientizarea operatiunilor pot apela in conditii avantajoase la facilitatea Overdraft de la Bancpost destinata corporatiilor.

Citește mai mult

Creditul pentru investitii

Cu ajutorul creditului pentru investitii, companiile isi pot asigura bazele pentru dezvoltarea pe fundamente solide si durabile a activitatii. Acest lucru este posibil prin implementarea unui plan de investitii coerent, in conformitate cu nevoile specifice de crestere si dezvoltare.

Citește mai mult

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00