Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Credit Punte

Prin creditul punte de la Bancpost, compania obtine finantare de pana la 100% din valoarea fondurilor nerambursabile contractate si neincasate.

Caracteristici

Suma finantata

Banca asigura finantarea pana la intreaga valoare a fondurilor nerambursabile contractate, devenind partenerul beneficiarului prin preluarea riscului de proiect. Prin Creditul Punte, banca sustine proiectul pana la incasarea fondurilor nerambursabile.

Perioada de creditare

Echivalenta perioadei de implementare a planului de investitii, plus 90 de zile (pana la max. 36 luni).

Perioada de gratie pentru principal

Pana la incasarea fondurilor nerambursabile (pana la max. 36 luni).

Produse recomandate

Te-ar putea interesa si

Factoring

Factoring-ul este un produs flexibil, adaptat nevoilor clientului prin serviciile de finantare, administrare si colectare a creantelor materializate în facturi si nu in ultimul rand asigurarea acestora in caz de neplata.

Citește mai mult

Overdraft

Companiile care cauta maxim de flexibilitate in eficientizarea operatiunilor pot apela in conditii avantajoase la facilitatea Overdraft de la Bancpost destinata corporatiilor.

Citește mai mult

Creditul pentru capital de lucru

Atunci cand o companie are nevoie de bani pentru a dezvolta afacerea sau pentru a-si plati furnizorii inainte sa incaseze bani de la clienti, Bancpost ofera cea mai buna solutie.

Citește mai mult

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00