Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Scrisoare garantie pentru avans

Scrisoarea garantie pentru avans este un instrument de finantare reprezentand pana la 120% din valoarea avansului, in functie de cerinta contractului de finantare incheiat cu Autoritatea Contractanta.

Caracteristici

Costuri reduse

Instrument financiar cu costuri reduse care asigura beneficiarului incasarea de la Autoritatea Contractanta a avansului necesar demararii proiectului.

Perioada de creditare

Corelata cu perioada contractuala din contractul de finantare, in general pana la 6 luni.

Produse recomandate

Te-ar putea interesa si

Factoring

Factoring-ul este un produs flexibil, adaptat nevoilor clientului prin serviciile de finantare, administrare si colectare a creantelor materializate în facturi si nu in ultimul rand asigurarea acestora in caz de neplata.

Citește mai mult

Overdraft

Companiile care cauta maxim de flexibilitate in eficientizarea operatiunilor pot apela in conditii avantajoase la facilitatea Overdraft de la Bancpost destinata corporatiilor.

Citește mai mult

Creditul pentru capital de lucru

Atunci cand o companie are nevoie de bani pentru a dezvolta afacerea sau pentru a-si plati furnizorii inainte sa incaseze bani de la clienti, Bancpost ofera cea mai buna solutie.

Citește mai mult

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00