Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Beneficii

Eficienta

Contribuie la implementarea planului de dezvoltare si/ sau modernizare al companiei, asigurand suport clientului in ceea ce priveste gestionarea resurselor financiare si neafectarea fluxului de numerar necesar desfasurariui activitatii curente.

Suport

Banca este partenerul clientului, asistandu-l pe tot parcursul implementarii si derularii investitiei, cu scopul ca aceasta sa se faca in conditii de risc minim si confort sporit in ceea ce priveste replata finantarii.

Caracteristici

  • Finantarea acopera pana la 75% - 80% din valoarea neta a proiectului de investitie
  • Disponibil in Lei, EUR, USD
  • Este un credit pe termen mediu sau lung, cu perioada de creditare de pana la 10 ani (aceasta putand fi mai mare, dupa caz, in functie de scopul / tipul investitiei), acordat pentru finanțarea unor investiții specifice precum achiziția de echipamente sau utilaje, achiziția/construcția/renovarea de clădiri comerciale/industriale/ spatii de depozitare etc.). Creditul de investiții poate fi folosit inclusiv pentru refinanțarea unor investiții efectuate anterior din surse proprii sau din credite acordate de catre alte instituții financiare.
  • Perioada de gratie pentru principal: in general pana la max. 24 luni, in functie de tipul investitiei si perioada de implementare
  • Metoda de rambursare: flexibila, conform grafic de rambursare agreat cu clientul

Te-ar putea interesa si

Factoring

Factoring-ul este un produs flexibil, adaptat nevoilor clientului prin serviciile de finantare, administrare si colectare a creantelor materializate în facturi si nu in ultimul rand asigurarea acestora in caz de neplata.

Citește mai mult

Overdraft

Companiile care cauta maxim de flexibilitate in eficientizarea operatiunilor pot apela in conditii avantajoase la facilitatea Overdraft de la Bancpost destinata corporatiilor.

Citește mai mult

Creditul pentru capital de lucru

Atunci cand o companie are nevoie de bani pentru a dezvolta afacerea sau pentru a-si plati furnizorii inainte sa incaseze bani de la clienti, Bancpost ofera cea mai buna solutie.

Citește mai mult

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00