Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Beneficii

Suport

Sustinere proiecte de dezvoltare la nivel local si central, in domenii strategice si de mare interes general precum: energie si infrastructura de transport (de ex. construire/ modernizare drumuri publice, infrastructura aeroporturi, spatii parcare); infrastructura domeniu social (de ex. construire/ modernizare de spitale, institutii de educatie si invatamant, spatii de recreere si petrecere a timpului liber etc); sisteme de alimentare cu apa potabila si canalizare; managementul deseurilor; imbunatatirea serviciilor municipale publice (ex. transport, curatenie, alimentare cu gaze, energie electrica si termica etc).

Eficienta

Optimizarea operatiunilor financiare ale companiei.

Caracteristici

  • Tipuri de finantare: credite de investitii pe termen mediu si lung, credite-punte pentru pre-finantarea proiectelor co-finantate (de ex. surse provenind de la bugetul de stat sau UE), emitere de acreditive si scrisori de garantie, plafoane de finantare, mecanisme complexe si integrate de finantare cu emisiune de obligatiuni si/sau acordare de credit, finantari pe termen scurt (de ex. scontare de bilete la ordin emise de catre companiile subordonate autoritatilor locale sau central guvernamentale, inclusiv pentru licitatii la care acestea ar putea participa, reverse factoring)
  • Finantari acordate companiilor cu capital majoritar sau integral de stat, incluzand aici Regiile Autonome si Autoritatile Publice Locale (Municipalitati si Consilii Judetene)
  • In functie de necesitatile specifice ale companiei, se pot structura solutii integrate de finantare impreuna cu Finantari pe termen scurt / Creditul pentru capital de lucru, Creditul pentru Investitii, Finantare Proiecte cu Fonduri Nerambursabile, Plafoane emitere scrisori de garantie si/ sau acreditive
  • Maturitate: flexibila, in functie de scopul finantarii si a gradului de indatorare a imprumutatului

Te-ar putea interesa si

Finantare Proiecte cu Fonduri nerambursabile

Bancpost acorda un pachet complex compus din produse de finantare diferite, structurat in functie de specificul Contractului de Finantare incheiat cu Autoritatea Contractanta, resusele financiare si patrimoniale ale clientului si nevoile de business identificate.

Citește mai mult

Creditul pentru investitii

Cu ajutorul creditului pentru investitii, companiile isi pot asigura bazele pentru dezvoltarea pe fundamente solide si durabile a activitatii. Acest lucru este posibil prin implementarea unui plan de investitii coerent, in conformitate cu nevoile specifice de crestere si dezvoltare.

Citește mai mult

Finantare cu garantia Fondului European de Investitii sub Initiativa pentru IMM

Se adreseaza clientilor IMM cu un numar de angajati sub 250, cifra de afaceri sub EUR 50m, active sub EUR 43m, inclusiv Start-ups si firme inovative

Citește mai mult

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00