Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Beneficii

Vanzari / cumparari definitive de titluri de stat

Bancpost este dealer primar pe piata romaneasca a titlurilor de stat putand astfel fie sa participe la licitatii in numele clientilor sai, fie sa ofere acestora titluri din portofoliul existent.  Titlurile de stat pe piata romaneasca pot fi atat cu scadente sub un an (Certificate de Trezorerie), cat si cu scadente peste un an (Obligatiuni). 

Tranzactii Repo / Reverse Repo cu titluri de stat

Clientii care detin in portofoliu titluri eligibile le pot utiliza pentru a obtine finantare pe termen scurt si mediu. Astfel de operatiuni poarta denumirea de tranzactii reversibile cu titluri de stat (Repo si Reverse Repo).  Printr-o tranzactie de tip Repo clientul poate obtine finantare de la Bancpost pe termen scurt sau mediu in schimbul titlurilor sale fara a face insa transfer de proprietate. In acelasi timp, clientul se obliga ca la scadenta sa rascumpere titlurile de la Bancpost la un pret prestabilit.  Eligibilitatea titlurilor care pot fi folosite pentru astfel de operatiuni este stabilita de catre Bancpost in conformitate cu legislatia in vigoare. 

Pentru mai multe informatii sau pentru a stabili o intalnire, ne puteti contacta
la adresa de e-mail: global.markets@bancpost.ro.

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00