Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Beneficii

Tranzactiile in Fastbanking

Tranzactiile se efectueaza la cursurile de schimb afisate de banca in unitati sau pe Fastbanking (pentru utilizatorii Fastbanking) in functie de tipul de operatiune desfasurat (pe cont sau in numerar) in momentul tranzactiei.

Tranzactiile valutare efectuate pe cont

Pentru tranzactiile valutare efectuate pe cont (atat in sucursala, cat si prin sistemul Fastbanking) care au o valoare mai mare de 10.000 Euro sau echivalentul acestei valori in alte valute, cursul de schimb se negociaza cu Divizia Piete Globale.

Monedele in care pot fi efectuate schimburi valutare in Bancpost

EUR, RON, USD, CHF, GBP, SEK, CAD, DKK, NOK, AUD, JPY, HUF, PLN, CZK, TRY - pentru schimburile valutare pe cont. EUR, RON, USD, CHF, GBP, SEK, CAD, DKK, AUD, HUF - pentru schimburile valutare cu numerar. EUR, RON, USD, CHF, GBP, CAD, AUD, JPY, HUF, PLN - pentru schimburile valutare pe cont negociate pe platforma Fast Trade.

Schimburile valutare

Pot fi efectuate prin unitati Bancpost (pe cont sau in numerar), prin serviciul online Fastbanking (pe cont) si prin platforma de tranzactionare online Fast Trade (pe cont).

Platforma de tranzactionare online Fast Trade

Platforma de tranzactionare online Fast Trade este un sistem electronic conceput pentru tranzactionarea eficienta a schimburilor valutare. Cursurile de schimb ce implica diferite combinatii de monede sunt transmise in timp real catre client.

 

Pentru mai multe informatii sau pentru a stabili o intalnire, ne puteti contacta la adresa de e-mail: global.markets@bancpost.ro.

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00