Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Contul curent

Prin contul tau curent, iti poti folosi eficient si simplu resursele financiare, totul printr-o gama larga de operatiuni bancare. Stim cat de important este pentru companii sa poata oferi cele mai bune servicii clientilor, asa ca le oferim cele mai eficiente si accesibile instrumente destinate afacerilor.

Vezi detalii

Contul Escrow

Contul Escrow este un depozit colateral avand ca destinatie depozitarea, pastrarea si blocarea unor sume de bani pana la incheierea unui contract, livrarea unor marfuri si / sau indeplinirea unor conditii specificate intr-un angajament scris incheiat intre doua parti, ca garantie a utilizarii sumelor strict pentru destinatia stabilita si / sau ca masura asiguratorie a realizarii obiectivelor stipulate in respectivul angajament scris.

Vezi detalii

e-Factur@

Serviciul e-Factur@ permite clientilor Bancpost sa inlocuiasca facturile tiparite si arhivarea in dosare cu facturile emise, transmise si arhivate electronic.

Vezi detalii

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00