Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Modalitati plata facturi

Plata prin Direct Debit

Sunteti titular de cont curent la Bancpost? Va oferim posibilitatea de a scapa de grija platii facturilor! Bancpost va plati, la data scadentei, facturile emise pe numele dumneavoastra de furnizorii de utilitati / servicii. Nu trebuie decat sa mandatati Banca, prin completarea unui „Mandat de autorizare”. Fara efort, fara drumuri inutile, fara timp pierdut la cozi, fara intarzieri de plata. Simplu si elegant.

Plata la ATM

Daca sunteti detinatorul unui card Bancpost puteti plati facturile prin reteaua de ATM-uri Bancpost. Aveti acces 24 de ore din 24, puteti achita facturile la orice ora, evitand astfel aglomeratia inerenta ghiseelor. Accesibil si confortabil.

Plata prin Fastbanking

Prin serviciul Fastbanking aveti posibilitatea de a achita facturile oricand si din orice locatie din lume. Platile se efectueaza rapid si in deplina siguranta. Comod si flexibil, accesul la acest serviciu este asigurat in tot timpul anului, 24 de ore pe zi.

Plata la „Expresul de plati” (APS)

Puteti plati facturile prin reteaua de APS-uri Bancpost. Accesibil 24 de ore din 24, puteti achita facturile la orice ora si evitati aglomeratia inerenta ghiseelor.

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00