Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Sisteme de plata prin POS

Prin intermediul terminalelor POS ale Bancpost, clientii companiei dumneavoastra pot efectua comod si sigur plati electronice in toate locatiile pe care le detineti, fara a fi limitati la numerarul pe care il au asupra lor in momentul efectuarii cumparaturilor. In acelasi timp, compania se bucura de cel mai larg spectru de acceptare a cardurilor de pe piata romaneasca (American Express, Visa, Mastercard, EuroLine).

Beneficii

Terminale POS Bancpost

Sunt de ultima generatie, acoperind toate tipurile de comunicatie necesare (dial-up, GPRS, Ethernet / LAN) si toate tipurile de tranzactii (contactless, rate la POS, card not present, pre-autorizare etc.).

Au cel mai larg spectru de acceptare a cardurilor de pe piata romaneasca

Visa, Mastercard, EuroLine Mastercard, American Express.

Plata in rate

Rate fara dobanda - Beneficiezi de cresterea valorii medii a achizitiilor efectuate de clienti prin posibilitatea efectuarii de tranzactii in pana la 12 rate fara dobanda de catre acestia, direct la POS-ul Bancpost. Rate usoare – Pana la 36 de rate cu dobanda anuala mica pentru posesorul de card de credit si cost redus pe tranzactie (fix, indiferent de suma tranzactiei) pentru Comerciant.

Echipamentele POS moderne

Asigura atat rapiditatea* crescuta a finalizarii tranzactiilor cu cardul in locatiile companiei, dar si siguranta deplina a acestora. Pentru limitarea erorilor umane, terminalele POS Bancpost pot fi conectate direct cu casa de marcat, astfel suma fiecarei tranzactii putand fi trimisa automat de casa de marcat catre terminalul POS.

*durata medie a unei tranzactii la POS Bancpost, pentru fiecare tip de terminal in parte: dial-up 7-10 secunde, GPRS 5-7 secunde, Ethernet/LAN 3-5 secunde.

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00