Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Acreditive documentare
Acreditive documentare

Acreditivul documentar reprezinta cel mai sigur instrument de plata si reprezinta un angajament al unei banci asumat in numele clientului sau importatorului de a plati vanzatorului unei marfi / prestatorului unui serviciu o anumita suma de bani cu conditia prezentarii intr-o anumita perioada de timp a documentelor stipulate in acreditiv, documente care evidentiaza livrarea marfii sau furnizarea serviciului.

Vezi detalii
Scrisori de garantie bancara
Scrisori de garantie bancara

Aceasta reprezinta un angajament scris asumat de o banca garanta (banca emitenta) in favoarea unei entitati (beneficiarul garantiei bancare), de a plati acestuia o suma de bani, in cazul in care o alta entitate (ordonatorul garantiei bancare), in contul careia se emite garantia bancara, nu a onorat sau a onorat defectuos o anumita obligatie asumata printr-un contract fata de beneficiarul garantiei bancare.

Vezi detalii
Incasso documentar
Incasso documentar

Incasso-ul documentar este modalitatea de colectare, prin intermediul unei banci, a unei sume de bani datorate de cumparator, contra livrarii unor anumite documente. Banca prezinta documentele care fac dovada livrarii marfurilor / serviciilor – din ordinul exportatorului - si solicita in schimb plata sumei sau acceptarea tratei.

Vezi detalii
Ordine de plata conditionate
Ordine de plata conditionate

Acestea reprezinta un ordin de plata in care banca emitenta instructeaza banca beneficiarului sa crediteze suma respectiva in contul beneficiarului doar dupa indeplinirea unor conditii si / sau prezentarii unor documente, declaratii etc.

Vezi detalii
Finantarea pre-exportului
Finantarea pre-exportului

Aceasta reprezinta o finantare sub programele de „Trade Finance” oferite de International Finance Corporation si BERD.

Vezi detalii

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00