banner banner
Aplica acum

Cea mai micA dobandA, pana la iarna

Nu-i usor sa fii singur impotriva tuturor. Probabil ca si familia, si prietenii ti-au tot spus că e cazul sa te muti la casa ta. Dar tu ai tot amanat. Si ai amanat. Si ai amanat. Parea ca esti inventatorul lucrurilor amanate.

Dar stii ceva? Uite ca ai avut dreptate sa astepti. Momentul potrivit a venit.

Pentru ca acum ai cea mai mica dobanda de 2% marja fixa plus ROBOR 3 luni la creditul ipotecar Casa la Fix de la Bancpost. Valabil pana la iarna.

Beneficiile tale

dobanda redusa
ai dobanda redusa in cazul in care iti incasezi venitul in contul deschis la Bancpost in cadrul pachetului Completto
Poti imprumuta pana la 85%
Poti imprumuta pana la 85% din valoarea garantiei ipotecare constituite, pentru apartamente resedinta primara, pe o perioada de maxim 25 ani.
preaprobare financiara in 24 ore
Primesti preaprobare financiara in 24 ore de la depunerea documentatiei financiare complete
evaluare
ai evaluarea imobilului gratuita, daca creditul se aproba si optezi pentru evaluator desemnat de banca
beneficii aditionale
Ai beneficii aditionale oferite prin pachetul Completto.
Descopera-le AICI.
card credit
Primesti un card de credit sau descoperire de cont pe care sa-l utilizati la amenajarea casei
protectie
Asiguri protectia ta si a familiei tale prin asigurari de viata si imobil oferite de Eurolife Asigurari la momentul semnarii contractului de credit

COSTURI ACCESIBILE PENTRU TINE

Dobanda cu incasare venit in cont Bancpost variabila, in functie de ROBOR 3 luni + marja fixa 2,00%
Comision lunar de administrare credit:0%
Comision lunar de administrare Pachet Completto:17.75 Lei
Comision de analiză dosar: 450 lei
Costuri percepute de terți: cheltuieli notariale, primele de asigurare, precum și taxele aferente înregistrării garanțiilor

APLICA PENTRU CREDITUL IMOBILIAR CASA LA FIX

Oferta este supusa unor termeni si conditii si este valabila pentru aplicatiile aprobate in perioada 1 iunie - 31 decembrie 2017, doar daca iti incasezi venitul in contul de la Bancpost, inchei asigurare de imobil si viata si achizitionezi Pachetul Completto si un card de credit sau descoperit de cont. Daca, pe durata creditului, renunti la incasarea venitului in contul de la Bancpost, atunci dobanda devine 3,25% + ROBOR 3 luni. Pentru un credit garantat cu ipoteca imobiliara in suma de 172.000 Lei, pe un termen de 288 luni cu o dobanda variabila de 2,87% cu virare venit, rata lunara este de 827,02 Lei, la care se adauga un comision lunar de administrare Pachet Completto de 17,75 Lei, comision de analiza dosar de 450 Lei si asigurare de viata de 0,0233% lunar din valoarea creditului, suma totala platibila de 255.488,92 Lei, din care costul total al creditului de 83.488,92 Lei, DAE 3,60%. Numar rate = 288. In calculul DAE nu sunt incluse: costurile cu asigurarea de imobil, cheltuielile notariale si cheltuielile aferente publicitatii garantiilor. Atunci cand iti iei un credit ipotecar, te sfatuim sa iei in calcul variatia indicelui de referinta si fluctuatia veniturilor proprii, acestea putand conduce la afectarea posibilitatii de plata a ratelor de credit.