banner banner
Aplica acum

Atunci cand vine vorba de casa ta, vrei sa ai confortul celor mai bune decizii.
Pentru ca, mai presus de toate, cand faci o alegere tu stai si cantaresti cele mai bune optiuni, noi iti oferim toate motivele pentru care sa alegi Creditul pentru Acasa.

Ai parte doar de avantaje

pre-aprobare financiara in 24 de ore
pre-aprobare financiara in 24 de ore
de la depunerea documentatiei financiare complete
Termen de rambursare indelungat
Termen de rambursare indelungat, de pana la 35 ani

Costuri accesibile

Dobanda: variabila in functie de ROBOR 3 luni + marja fixa 3%
Comision lunar de administrare credit: 0%
Comision de analiza dosar: 450 lei
Costuri percepute de terti: cheltuieli notariale, primele de asigurare, precum si taxele aferente inregistrarii garantiilor

Aplica acum pentru Creditul pentru Acasa

Pentru un credit ipotecar in suma de 172.000 lei utilizat in vederea achizitiei unui imobil, pe un termen de 288 luni cu o dobanda variabila de 3,83% cu virare venit, rata lunara este de 914.06 lei, la care se adauga un comision de cont curent lunar de maxim 6 lei si comision de analiza dosar de 450 lei cu virare venit, suma totala platibila de 265878.50 lei din care costul total al creditului de 93878.5 lei, DAE 4.02%. In calculul DAE nu sunt incluse: costurile cu asigurarea de imobil si viata, cheltuielile notarile, cheltuielile aferente publicitatii garantiilor. Numar total de rate= 288. Atunci cand iti iei un credit ipotecar, te sfatuim sa iei in calcul variatia indicelui de referinta si fluctuatia veniturilor proprii, acestea putand conduce la afectarea posibilitatii de plata a ratelor de credit.