Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Ne bucuram ca vrei sa ne cunosti. 

Stim ca e greu sa iti dai seama atat de repede care e modul de lucru de aici, cum sunt oamenii, ce asteptam noi de la ei si ce le oferim la schimb. Vom incerca sa iti explicam cat mai clar si simplu, ce am facut pana acum si ce facem in prezent. 

Am vrea sa stii despre noi ca suntem oameni ca si tine. Si femei si barbati, si mame si tati, si schiori si gurmanzi. Chiar daca toti lucram cu cifre. Si nu ne este greu sa ne gandim la oameni cand trebuie sa lucram cu ei. Sa ii vedem asa cum sunt ei. Si profesionisti si oameni. Si cu viata profesionala si cu viata personala. 

Toti oamenii care lucreaza aici alcatuiesc o banca universala importanta, cu o prezenta de peste 26 de ani pe piata locala. Adica din 1991. Vrem sa avem un impact asupra clientilor, angajatilor, actionarilor si asupra comunitatii in general. Vrem sa simtim lucrurile pe care le facem. Sa vedem schimbarea. Si cu ochii si cu inima.

Credem in valorile umane din business, cele reale, care ne unesc si ne ajuta sa ramanem cu picioarele pe pamant.


Vrei sa afli mai multe despre oportunitatile de a ni te alatura? Ne gasesti pe Bestobs si pe LinkedIn. Chiar daca nu ai identificat niciun rol potrivit profilului tau, ne dorim sa aflam mai multe despre tine: trimite-ne CV-ul tau la adresa cariere@bancpost.ro si ne vom putea cunoaste pe viitor.

Linkuri:

      

Inscrie-te la student@bancpost.ro!
Esti inca pe bancile facultatii si ai vrea sa experimentezi ce inseamna un mediu de lucru profesionist?
Esti pasionat de domeniul economic, ai o personalitate deschisa si iti doresti sa descoperi intr-o maniera activa ce inseamna bankingul?
Bancpost a lansat “Student@Bancpost”, un program de practica dedicat studentilor, in care timp de o luna vei fi parte a unei echipe dinamice, in mijlocul careia vei putea sa iti testezi si sa iti dezvolti abilitatile dobandite in timpul studiilor si sa pui astfel bazele unui inceput in cariera.

Trimite-ne CV-ul tau la student@bancpost.ro, iar noi te vom contacta pentru a te alatura echipei noastre de profesionisti.