Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Misiune si Valori

Ne implicam in mod activ in sustinerea economiei romanesti si ne dedicam intelegerii nevoilor clientilor nostri. Pentru ei identificam solutii financiare rapide si eficiente care sa ii ajute ajute in indeplinirea planurilor. 
 

Misiunea noastra este de a genera impact pozitiv asupra mediului in care ne desfasuram activitatea - clienti, angajati, actionari si asupra comunitatii, respectand un set de valori pe care le consideram esentiale: 
 

SPIRIT DE ECHIPA - Actionam ca un grup, in care eforturile echipei fac diferenta.   
 

RESPECT PENTRU OAMENI - Pentru noi oamenii sunt cei mai valorosi. De accea ii tratam pe toti cu respect.   
 

CONTRIBUTIE SOCIALA - Suntem dedicati misiunii de a juca un rol activ in imbunatirea calitatii vietii in randul comunitatilor in care ne desfasuram activitatea.  
 

CALITATE - Tot ceea ce am construit in compania noastra este facut cu pasiune si implicare.  
 

INCREDERE - Increderea pe care oamenii o investesc in noi este foarte valoaroasa. De aceea, o pretuim si ne ghidam sa fim in fiecare zi mai buni. 
 

EFICIENTA - Ne dedicam permanent sa indeplinim obiectivele stabilite.
 

CREATIVITATE - Suntem atenti la asteptarile si unicitatea fiecarui client, si reusim astfel sa dezvoltam produse si servicii adaptate noilor tendinte. 
 

FLEXIBILITATE - Gandim solutii personalizate adaptate nevoilor clientilor nostri. 
 

COMPETENTA - Suntem o echipa de profesionisti, cu vasta experienta in industria de banking, experienta pe care o valorificam zi de zi  in avantajul clientilor nostri.