Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Bancpost este o banca universala, de TOP 10 in Romania, deservind prin intermediul unei game complete de produse si servicii toate categoriile de clienti. Bancpost este unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti de dupa 1989 si a inregistrat o dezvoltare constanta atat din punct de vedere al business-ului, cat si al acoperirii la nivel national. 
 

Portofoliul de produse si servicii - de la depozite pana la solutii financiare avansate si produse complexe de trezorerie dedicate clientilor corporative – acopera toate solicitarile clientilor nostri. Pentru acestia, in fiecare zi, o echipa de peste 2200 de profesionisti se preocupa permanent de imbunatatirea calitatii serviciilor pe care le acordam, dar si de stabilirea si asigurarea unui parteneriat banca - client.
 

Suntem prezenti in toata tara si aproape de clientii nostri, prin intermediul a 7 Centre de Afaceri si 147 de surcursale, distributie ce ne permite o abordare personalizata, in functie de specificul fiecarui partener.

In cei peste 26 de ani de activitate, peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali au ales Bancpost in calitate de partener financiar. Suntem unul dintre liderii pietei locale de carduri si am dezvoltat instrumente care sa permita acces 24/7 la serviciile bancii. Astazi ne deservim clientii prin intermediul a peste 500 ATM-uri, 6.000 POS-uri (terminale de plata cu cardul la comercianti) si 190 APS-uri (Expres de plati ce permite achitarea facturilor, a ratelor lunare la credite sau carduri de credite si depuneri de numerar in cont), dar si a serviciilor complete de Internet Banking si Mobile Banking.
 

Coordonate oficiale

 

Denumire legala: S.C. Bancpost S.A.
Forma legala: Societate pe actiuni
Registrul Comertului: J40/9052/1991
Cod Unic de Inregistrare: RO 404416
Registrul Bancar: PJR-40-013/1999
Capital Social:  943.092.332,80 RON
(capital subscris si integral varsat)
Codul Swift: BPOSROBU