Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Comunicate de presa

Filtreaza cautarea

 

04.04.2018
Eurobank anunta finalizarea vanzarii Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. si ERB Leasing IFN S.A. de catre Grupul Eurobank catre Banca Transilvania (“BT”)

Grupul Eurobank si Banca Transilvania au finalizat toate actiunile necesare si au indeplinit toate conditiile premergatoare pentru finalizarea transferului de actiuni detinute de Grupul Eurobank in Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. si ERB Leasing IFN S.A. catre BT. Anterior, Banca Transilvania a obtinut aprobarile relevante pentru achizitie din partea autoritatilor, respectiv Banca Nationala a Romaniei si Consiliul Concurentei.

Citește mai mult

04.04.2018
Banca Transilvania a achizitionat Bancpost, ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN

Banca Transilvania a devenit proprietarul pachetului majoritar de actiuni (99,15%) detinut de Eurobank Group la Bancpost, respectiv al actiunilor detinute la ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN. Odata cu finalizarea tranzactiei dintre Eurobank Group si BT incepe integrarea acestor entitati in Grupul Financiar Banca Transilvania.

Citește mai mult

28.03.2018
Programul de educatie financiara "Banking-ul pe intelesul tuturor" revine in scoli

Bancpost da startul celei de-a treia editii a programului multianual de educatie financiara Banking-ul pe intelesul tuturor, la care peste 4.000 de elevi din clasele I-VIII din Bucuresti si din tara sunt asteptati sa participe.

Citește mai mult

06.03.2018
Bancpost si Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO, parteneriat strategic pentru promovarea valorilor culturale romanesti

Bucuresti, 06 martie 2018 - Bancpost si Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO anunta incheierea unui parteneriat strategic in cadrul caruia cele doua institutii vor derula actiuni de promovare a valorilor culturale romanesti si de constientizare a importantei cunoasterii si conservarii patrimoniului UNESCO din Romania.

Citește mai mult

24.11.2017
Eurobank Group (“Eurobank”) a ajuns la un acord cu Banca Transilvania (“BT”) cu privire la vanzarea actiunilor detinute de Eurobank in Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. si ERB Leasing IFN S.A.

Eurobank Group (“Eurobank”) a ajuns la un acord cu Banca Transilvania (“BT”) cu privire la vanzarea actiunilor detinute de Eurobank in Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. si ERB Leasing IFN S.A.

Citește mai mult

09.11.2017
Bancpost lansează campania “Țara ta, Tradiția ta” - primul proiect de educație culturală axat pe promovarea patrimoniului UNESCO din România

Bancpost lanseaza o ampla campanie de educatie culturala – „Țara ta, Tradiția ta”, ce are ca principal obiectiv promovarea in randul elevilor, profesorilor si parintilor a valorilor din Romania incluse in patrimoniul UNESCO.

Citește mai mult

05.11.2017
Bancpost si Fondul European de Investitii faciliteaza companiilor romanesti accesul la finantare prin Programul operational “Initiativa pentru IMM”

Bancpost incepe acordarea de imprumuturi garantate de Fondul European de Investitii (FEI) in cadrul Programului Initiativa pentru IMM-uri Romania.

Citește mai mult

31.07.2017
Bancpost lanseaza B.Digital - platforma digitala completa de produse de creditare

B.Digital - platforma digitala completa de produse de creditare prin care clientii pot initia online o aplicatie de credit de consum sau card de credit

Citește mai mult

04.07.2017
Bancpost si EximBank au incheiat un nou parteneriat pentru sustinerea planurilor investitionale ale antreprenorilor romani

Bucuresti, 4 iulie 2017 – Bancpost si EximBank anunta incheierea unui nou parteneriat pentru sustinerea sectorului antreprenorial local, care permite companiilor accesul mai facil la instrumente de finantare pentru desfasurarea activitatii curente, precum si pentru realizarea proiectelor de investitii.

Citește mai mult

14.06.2017
Bancpost lanseaza o noua oferta de creditare “Casa la Fix” cu avans minim diminuat si dobanda redusa

Bancpost lanseaza o noua oferta pentru investitii imobiliare - Creditul “Casa la Fix” - destinata clientilor persoane fizice care sunt in cautarea unei locuinte sau au in vedere in perioada urmatoare constructia unui case. Dobanda perceputa este de numai 2% la care se adauga ROBOR la 3 luni, oferind astfel o dobanda minima in piata si o alternativa avantajoasa la programul Prima Casa.

Citește mai mult

12.06.2017
Bancpost - Cea mai activa banca din Romania in cadrul Programului BERD

Bancpost a primit premiul pentru “Cea mai activa banca emitenta din Romania in cadrul Programului BERD de Facilitare a Comertului (TFP)”

Citește mai mult

22.05.2017
Programul de educatie financiara „Banking-ul pe intelesul tuturor” se intoarce in scoli

Peste 700 de elevi sunt asteptati la cursurile organizate de Bancpost in Saptamana „Scoala Altfel”. Bancpost isi deschide portile, pentru al doilea an consecutiv, pentru elevii claselor I-VIII, in cadrul programului de educatie financiara „Banking-ul pe intelesul tuturor”.

Citește mai mult

26.04.2017
Bancpost, premiata pentru campania „Banking-ul pe intelesul tuturor”

Campania de educatie financiara „Banking-ul pe intelesul tuturor” derulata in 2016, in saptamana „Scoala Altfel”, a primit doua distinctii nationale.

Citește mai mult

21.12.2016
Bancpost – Profit net de 31,4 milioane lei in primele noua luni ale anului 2016

Bancpost a inregistrat in primele 9 luni ale anului 2016 un profit net de 31,4 milioane lei, continuand astfel evolutia pozitiva inregistrata atat in 2015, cat si in primul semestru din 2016. Aceste realizari sunt rezultatul eficientizarii, dezvoltarii business-ului, dar și a imbunatatirii constante a calitatii portofoliului de credite.

Citește mai mult

16.09.2016
Bancpost reduce avansul la creditele ipotecare incepand cu 15.09.2016

Bancpost a scazut avansul solicitat pentru creditele ipotecare, pentru a veni in sprijinul clientilor sai cu solutii de creditare pentru locuinte.

Citește mai mult

15.09.2016
Bancpost – Profit net de 28,6 milioane lei in H1 2016

Bucuresti, 12 Septembrie 2016 – Dupa revenirea la profitabilitate inregistrata in 2015, Bancpost a continuat sa obtina rezultate pozitive in primul semestru al anului 2016, raportand un profit net de 28,6 milioane lei.

Citește mai mult

06.07.2016
Bancpost marcheaza aniversarea a 25 de ani pe piata romaneasca

Inceputul lunii iulie 2016 marcheaza in acest an aniversarea a 25 de ani de activitate Bancpost pe piata financiara din Romania.

Citește mai mult

05.05.2016
Bancpost si Camerata Regala lanseaza „Sansa ta de afirmare”

Bancpost si Camerata Regala lanseaza la nivel national competitia adresata elevilor din clasele IX – XII ce studiaza muzica.

Citește mai mult

25.04.2016
Bancpost – profit net de 19 milioane lei in Q1 2016

Bancpost raporteaza in primul trimestru din acest an un profit net de 19 milioane lei.

Citește mai mult

22.04.2016
Peste 500 de elevi au luat parte la sesiunile de educatie financiara organizate de Bancpost in cadrul Saptamanii „Scoala Altfel”

In perioada 18-22 aprilie 2016, Bancpost si-a deschis portile pentru 500 de copii, elevi in clasele I-VIII la scolile primare si gimnaziale din Bucuresti.

Citește mai mult

15.04.2016
Echipamentul Nationalei de Fotbal – disponibil acum in cadrul primului magazin online deschis in reteaua de unitati Bancpost

Bancpost, in calitate de sponsor oficial al Echipei Nationale de Fotbal, sustine pasiunea romanilor pentru fotbal si continua sa impartaseasca cu milioanele de suporteri beneficiile exclusive ale acestui parteneriat.

Citește mai mult

04.04.2016
Schimbari la nivelul managementului Bancpost

Grupul Eurobank anunta numirea lui Philippos Karamanolis in calitate de Presedinte Executiv al Bancpost, subsidiara locala a grupului, si Country CEO al Grupului Eurobank in Romania.

Citește mai mult

30.03.2016
Bancpost – profit net de 35.2 milioane lei in 2015

Bancpost a incheiat anul 2015 cu un profit net de 35.2 milioane lei, rezultat ce continua evolutia pozitiva inregistrata inca din primul trimestru al anului 2015, pe fondul procesului de transformare implementat cu succes la nivelul bancii.

Citește mai mult

10.03.2016
IFC recunoaste performanta Bancpost in creditarea exportatorilor

Bancpost a primit distinctia de „Cel mai bun partener IFC pentru finantarea comertului international din Europa de Sud”.

Citește mai mult
1 - 24 din 65 rezultate

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00