Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Comunicate de presa

Bancpost, premiata pentru campania „Banking-ul pe intelesul tuturor”

Publicat la: 26.04.2017

Campania de educatie financiara "Banking-ul pe intelesul tuturor", derulata in 2016, in saptamana "Scoala Altfel", a primit doua distinctii nationale, respectiv Premiul PR Awards & Silver Award for Exellence si premiul CSR Awards in categoria Educatie / Comunicarea produselor si serviciilor bancare.

Programul, implementat cu sprijinul Inspectoratului General al Municipiului Bucuresti, si-a propus familiarizarea copiilor din claselor I-VIII cu mediul bancar, cei mici invatand in joaca notiuni de baza precum card, cont de economii, investitie, depozit, credit. "Banking-ul pe intelesul tuturor" se inscrie in seria de proiecte educationale pe care banca le deruleaza, in calitate de companie responsabila social, fidela misiunii de a se implica activ in viata comunitatilor. In 2016, peste 500 de elevi au vizitat banca.

Consideram ca educatia financiara in randul tinerilor este esentiala pentru viitorul nostru, atat la nivel individual, cat si la nivel de societate, de aceea vom continua si pe viitor sa dezvoltam actiuni care sa imbogateasca educatia financiara in randul tinerei generatii", a declarat Aura Toma, Director Executiv Marketing şi Comunicare, Bancpost.

"Banking-ul pe intelesul tuturor" este un program dezvoltat ca parte a platformei de CSR pe pilonul strategic #bancpostpentrueducatie si care, datorita succesului inregistrat, va fi continuat si in 2017.

Vezi toate comunicatele de presa

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00