Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Comunicate de presa

Leontin Toderici, aprobat de BNR pentru functia de Director General – CEO al Bancpost

Publicat la: 31.05.2018

Leontin Toderici a primit aprobarea Bancii Nationale a Romaniei pentru exercitarea functiei de Director General – CEO al Bancpost. El este mandatat de Banca Transilvania sa coordoneze integrarea Bancpost, ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN in Grupul Financiar BT.

Cu peste 20 de ani de experienta in banking, Leontin Toderici a fost, din 2013, Director General Adjunct - Chief Operations Officer la BT. De-a lungul timpului a coordonat proiecte de importanta strategica pentru Grupul Financiar Banca Transilvania, iar doua dintre acestea inseamnă premiere mondiale: inlocuirea core-bankingului BT cu solutia Oracle Flexcube avand ca platforma tehnica tehnologia Exadata si Exalogic, respectiv lansarea serviciului de transfer de bani Western Union prin intermediul bancomatului. Este doctor in informatica economica si absolvent al EMBA CNAM Paris – ASE Bucureşti. A terminat Facultatea de Automatica si Calculatoare în cadrul Universitatii Tehnice, precum si Facultatea de Stiinte Economice la Universitatea Babes-Bolyai, in Cluj-Napoca.

Banca Transilvania a devenit in aprilie a.c. proprietarul pachetului majoritar de actiuni (99,15%) detinut de Eurobank Group la Bancpost, respectiv al actiunilor detinute la ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN.

Vezi toate comunicatele de presa