Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Comunicate de presa

Oferta Bancii Transilvania pentru clientii Bancpost care au credite in franci elvetieni cu garantii imobiliare

Publicat la: 26.06.2018

Banca Transilvania, actionar majoritar al Bancpost, lanseaza oferta pentru clientii Bancpost care au imprumuturi in franci elvetieni (CHF) cu garantii imobiliare si care doresc conversia acestora in lei sau euro.

Detaliile ofertei vor fi prezentate clientilor de echipe din care fac parte atat angajati Bancpost, cat si BT, in unitatile Bancpost incluse in campanie.

Detalii despre oferta:
• Perioada campaniei: 2 iulie – 31 august a.c.
• Reducerea este de 18% si este aplicata soldului curent, din care vor fi scazute eventuale obligatii de plata restante si sumele calculate datorate de client si neajunse la scadenta.
• Conversia CHF/leu sau CHF/euro se va realiza la cursul BNR din data semnarii documentatiei la notar.
• Costurile notariale legate de operatiunea de conversie sunt suportate de Bancpost. In cazul in care situatia juridica a imobilului este modificata fata de momentul constituirii ipotecii sau sunt necesare procuri speciale de reprezentare si/sau operatiuni de succesiune si/sau partaj, costurile sunt in sarcina clientilor.Fluxul ofertei:
• Cei circa 2.250 de clienti Bancpost eligibili pentru a beneficia de oferta de conversie vor fi contactati telefonic si invitati la o intalnire, la una dintre unitatile Bancpost incluse in campanie.
• La intalnirea de la Bancpost cu echipa mixta BT - Bancpost vor fi prezentate sumele estimative ale ofertei, si anume: totalul reducerii; noul sold al creditului ca urmare a aplicarii reducerii; noua suma lunara de plata; etapele care trebuie urmate pentru ca un client al Bancpost sa devina client al Bancii Transilvania.
• Clientii au la dispozitie 15 zile pentru a lua decizia de acceptare a conversiei. Programarea pentru semnarea efectiva a documentelor se realizeaza dupa acceptarea ofertei.
• Odată cu operatiunea de conversie, prin acelasi contract autentificat in fata notarului se va realiza si schimbarea creditorului, din Bancpost in Banca Transilvania.

Banca Transilvania a intentionat sa includa in achizitionarea Bancpost si subiectul despre clientii cu credite in franci elvetieni care au fost cesionati, insa ofertele BT au fost refuzate de catre cesionar. Din acest motiv, oferta nu se adreseaza si celor care au avut in trecut credite acordate de Bancpost, dar care au fost cesionate de Bancpost altor entitati inainte ca Banca Transilvania sa achizitioneze pachetul majoritar de actiuni detinut de Eurobank la Bancpost.

Detalii contact echipa Call Center Bancpost: conversieCHF@bancpost.ro; 0372 181 015.

Infografic flux oferta franci elvetieni

Vezi toate comunicatele de presa

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00