Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Parteneriat Bancpost - Camerata Regala
 

Calatoria Bancpost alaturi de Camerata Regala a inceput in 2015, cand entuziasmul si profesionalismul tinerilor artisti ai orchestrei ne-au inspirat si am decis astfel sa aducem muzica clasica mai aproape de publicul larg. Pentru ca sustinerea artei este unul dintre modurile prin care dam viata dorintei noastre de a promova valorile romanesti. 
 

Parteneriatul cu Camerata Regala a fost extins in mod sustinut pentru a facilita publicului larg intalnirea cu muzica clasica de calitate. O serie de 12 concerte in Bucuresti si in marile orase din tara, au bucurat peste 20.000 de iubitori ai muzicii clasice. 
 

Parteneriatul Bancpost – Camerata Regala si-a propus sa contribuie atat la promovarea culturii in randul publicului larg, cat si la cresterea gradului de educatie in domeniu si crearea de oportunitati de recunoastere a tinerelor talente atat in Bucuresti, in cadrul Stagiunii Regale anuale de la Ateneul Roman, cat si la nivel regional. Spectacolele de muzica de camera propun incursiuni atat in operele unor compozitori celebri si nu numai, cu scopul de a aduce in atentia publicului muzica de calitate.  

 

Concurs National Sansa ta de afirmare
 

In cadrul platformei „#bancpostpentrucultura”, Bancpost a lansat in 2016 concursul national „Sansa ta de afirmare”, cu scopul de a identifica si recunoaste tinerele talente valoroase din România. 
 

Programul, derulat in 17 licee de specialitate, a vizat selectarea celor mai talentati 6 tineri muzicieni din tara - Malina Ciobanu (Vioara), Cornelius Zirbi (Violoncel), Isabela Voropciuc (Pian), Cristiana Achim (Pian), Ioana Maria Tudor (Vioara), Stefan Aprodu (Vioara), care au fost rasplatiti cu oportunitatea de a participa pe scena Ateneului Roman, alaturi de Camerata Regala,  la Concertul Extraordinar de Craciun 2016. 


Tara ta, Traditia ta

 

In 2017 Bancpost a lansat un amplu program cultural-educativ, cu impact asupra tinerelor generatii – “Tara ta, traditia ta”, primul proiect de educatie culturala axat pe promovarea in scoli a Patrimoniului Mondial UNESCO din Romania. Programul a fost desfasurat cu suportul Ministerului Educatiei si Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti. Bancpost a fost prezenta in scolile din Bucuresti, promovand obiectivele patrimoniului cultural romanesc, traditiile si obiceiurile autentice incluse in Patrimoniul UNESCO, prin intermediul unei caravane care a vizitat, in perioada octombrie – noiembrie 2017, peste 10 scoli din Bucuresti. Caravana “Tara ta, Traditia ta” a fost primita cu mult interes de cadrele didactice, dar mai ales de catre cei peste 5.000 de copii care au luat parte la atelierele teoretice și practice dezvoltate special pentru ei.


Caravana “Tara ta, traditia ta” a fost structurata pe doua paliere – partea teoretica fiind imbinata cu partea practica. Astfel, copiii au participat la “Ora de patrimoniu” - sesiune interactiva de prezentare a celor 15 obiective UNESCO din Romania, dar si la Ateliere practice de mestesuguri traditionale sustinute de catre mesteri populari. Comunicarea directa cu elevii a fost dublata de comunicarea cu publicul larg, materialele “Tara ta, Traditia Ta” fiind de asemenea promovate si distribuite la nivel national prin intermediul unitatilor Bancpost. 
 

Festivalul Classics for Pleasure 


Festivalul de muzica clasica "Classics for Pleasure" de la Sibiu, editia 2016, a adus fata in fata peste 8.000 de melomani cu artisti celebri din tara si strainatate, intr-un periplu muzical, desfasurat pe durata a 4 seri de Festival. 
 

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00