Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Scoala Altfel - „Banking-ul pe intelesul tuturor”
 

Educatia financiara a tinerilor este o prioritate atat pentru sistemul de invatamant, cat si pentru industria bancara in general. Bancpost a aderat la obiectivul industriei de a creste nivelul educatiei financiare in principal in randul copiilor, si a dezvoltat un amplu program <<Banking-ul pe intelesul tuturor>> lansat in 2016.

Programul de educatie financiara, implementat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Inspectoratul General al Municipiului București, are ca obiectiv extinderea si consolidarea cunostintelor financiare pentru elevii claselor I-VIII. Cei mici învata astfel prin intermediul jocurilor și a interacțiunii directe informatii despre istoria sistemului bancar din Romania, notiuni de baza cu care vin in contact precum ”card”, ”cont de economii”, ”investitie”, ”depozit”, ”credit”, dar si despre modul in care pot adopta un comportament financiar prudent care sa ii ajute in indeplinirea dorintelor lor.  

In cei doi ani consecutivi de program “Scoala Altfel”, peste 1400 de elevi din 30 de scoli au vizitat Bancpost si au participat la cursurile „Banking-ul pe intelesul tuturor”. 

„Banking-ul pe intelesul tuturor” – editia 2016 a obtinut doua recunoasteri nationale: Premiul Silver PR Award for Excellence si premiul CSR Awards in categoria Educatie / Comunicarea produselor si serviciilor bancare, iar editia 2017 a primit Premiul pentru educatie financiara la Gala Premiilor Piata Financiara.
 

Festivalul International de Sah Bancpost
 

De 20 de ani, facilitam accesul tinerilor romani la Festivalului International de Sah „Bancpost”. In fiecare an, peste 80 de jucatori din România si din tarile invecinate participa la acest eveniment. Rezultatele competitiei sunt inregistrate pe paginile de internet Chess Results Austria si TWIC Londra.


Evenimente Edutainment
 

Performanta si asigurarea sustenabilitatii business-urilor sunt astazi preocupari constante ale  organizatiilor. Cum sa fii performant pe o piata dinamica si in continua schimbare? Cum sa coagulezi echipe care sa determine un business performant? 

Seria de evenimente Orchestrating Performance (www.orchestrating-performance.ro) a fost dezvoltata pentru a comunica direct cu segmentul tinerilor oameni de afaceri. Astfel, in calitate de partener care contribuie eficient la cresterea profesionala a acestora, Bancpost a lansat o serie de evenimente care imbina eficient workshop-uri de evolutie profesionala si divertisment.
 

 

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00