Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Impreuna cu angajatii nostri ne implicam in sustinerea si imbunatatirea calitatii vietii acelora care au nevoie de ajutor.

 

Lumea creste prin fapte bune
 

 „Lumea creste prin fapte bune” este campania umanitara desfasurata la nivel national, care urmareste sprijinirea copiilor defavorizati din intreaga tara prin asigurarea de obiecte si bunuri specifice nevoilor lor (jucarii, haine, produse de papetarie pentru diverse activitati educative).
 

Caravana a ajuns in peste 20 de orase din tara printre care Bucuresti, Botosani, Ilfov, Valcea, Craiova, Vaslui, Teleorman, Giurgiu, Dolj, Arges, Constanta - si a bucurat peste 3000 de copii institutionalizati fie in centre de plasament, fie in cadrul asociatiilor de tip ONG sau direct in cresele si gradinitele care lucreaza cu copii orfani sau aflati in asistenta maternala.

 

O noua sansa la viata – Donare de sange

 

Impreuna cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti am organizat deja 14 actiuni de donare de sange in decursul carora colegii nostri s-au implicat cu peste 2000 de acte de donare, oferind incredere si o noua sansa la viata pentru mii de oameni aflati in situatii dificile.