Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

CSR

De peste 26 de ani, Bancpost este fidela misiunii sale: aceea de a sustine in mod activ mediul economic si social românesc, actionând responsabil fata de toate partile cointeresate– clienti, angajati, actionari, furnizori, comunitate. 

Clientii

Activitate noastra este orientata catre Client, prin dezvoltarea de produse si servicii flexibile, eficiente si personalizate, astfel incat clientii sa valorifice cu succes oportunitatile din viata personala si profesionala.

Angajatii

Sistemele de recrutare, selectie, perfectionare, recompensare si promovare ale personalului sunt aliniate valorilor companiei si orientate spre dezvoltarea permanenta a echipei de profesionisti. Cultivam creativitatea, initiativa si eficienta, dar si respectul pentru oameni, conduita etica si implicarea in comunitate.

Actionarii

Utilizam resursele actionarilor nostri cu responsabilitate, fiecare initiativa fiind analizata din perspectiva balantei oportunitate-prudenta si a dezvoltarii durabile.

Furnizorii

Asiguram echidistanta si transparenta modului de selectie a furnizorilor prin criterii uniforme, echitabile si eficiente de evaluare. 

Comunitatea

Anual, ne implicam in mod sustinut in viata comunitatilor. Suntem aproape astfel si oferim suport acelor proiecte si programe care determina schimbarea si aduc valoare adaugata in randul societatii si comunitatilor in care ne desfasuram activitatea. Prin intermediul implicarii de responsabilitate sociala, actionam activ pe 4 directii prioritare: #bancpostpentrueducatie #bancpostpentrucultura #bancpostpentrufaptebune #bancpostpentrunationala

Directii prioritare de responsabilitate sociala

Directii prioritare de responsabilitate sociala:

#bancpostpentrueducatie

Citeste mai mult

#bancpostpentrucultura

Citeste mai mult

#bancpostpentrufaptebune

Citeste mai mult

#bancpostpentrunationala

Citeste mai mult

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00