Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Stiri si Noutati

Clientii Bancpost pot folosi cardurile de debit inclusiv la bancomatele BT cu aceleasi comisioane pe care le au la ATM-urile Bancpost

Publicat la: 07.06.2018

Clientii Bancpost pot folosi cardurile de debit Bancpost inclusiv la bancomatele Bancii Transilvania, cu aceleasi comisioane de ridicare de numerar pe care le au in prezent la ATM-urile Bancpost. Acestia au la dispozitie, pe langa cele 500 de ATM-uri Bancpost, si cele aproape 1.300 de bancomate BT.

Detalii despre ATM-urile Bancii Transilvania pot fi consultate online:
• Pe siteul BT, aici;
• Prin intermediul aplicatiei Banca Transilvania (Google Play pentru Android, respectiv din App Store pentru iOS), sectiunea Info, sectiune care poate fi accesata inclusiv de cei care nu sunt clienti BT. Prin intermediul acesteia, pot fi localizate cele mai apropiate bancomate ale Bancii Transilvania.

Integrarea Bancpost în Grupul Financiar Banca Transilvania este in derulare si este realizata prin implicarea echipelor ambelor banci. In aceasta etapa, activitatea celor doua banci se desfasoara independent.

Detaliile de contact pentru clientii Bancpost sunt urmatoarele: 0800 110 200; 021 3020 789; infocenter@bancpost.ro

Vezi toate comunicatele de presa