Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Stiri si Noutati

Important pentru clientii Bancpost cu credite in franci elvetieni cu garantii imobiliare care nu au datele de contact actualizate la banca

Publicat la: 20.08.2018

Clientii Bancpost eligibili pentru oferta de conversie destinata celor care au credite in franci elvetieni (CHF) cu garantii imobiliare si care nu au fost contactati avand in vedere ca nu au actualizate informatiile din baza de date Bancpost, au la dispozitie optiunea de apelare a echipei Call Center, pentru stabilirea unei intalniri, in vedearea prezentarii detaliilor ofertei:
conversieCHF@bancpost.ro
0372 181 015
Campania a inceput in 2 iulie a.c., are durata limitata si nu va fi reluata dupa incheierea acesteia.

Detaliile ofertei:
• Este destinata clientilor Bancpost care au imprumuturi in CHF cu garantii imobiliare si care doresc conversia în lei sau euro.
• Reducerea este de 18%, aplicata soldului curent, din care vor fi scazute eventuale obligatii de plata restante si sumele calculate datorate de client si neajunse la scadenta.
• Conversia CHF/leu sau CHF/euro se va realiza la cursul BNR din data semnarii documentatiei la notar.
• Dupa prezentarea ofertei de converise, clientii au la dispozitie minim 15 zile pentru a lua decizia de acceptare a acesteia. Programarea pentru semnarea efectiva a documentelor se realizează dupa acceptarea ofertei.
• Odata cu operatiunea de conversie, prin acelasi contract autentificat in fata notarului se realizeaza si schimbarea creditorului, din Bancpost in Banca Transilvania.

Bancpost si Banca Transilvania fac echipa pentru gasirea solutiilor destinate clientilor Bancpost cu imprumuturi in CHF, pentru o colaborare pozitiva, pe termen lung.

Vezi toate noutatile