Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Termeni si conditii utilizare website

 

 

 

Termeni si conditii utilizare website

 

Continutul si elementele de grafica ale site-ului www.bancpost.ro, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, sursele paginilor, dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori apartin Bancpost.


Bancpost isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara o informare prealabila a utilizatorului.

Informatiile si datele prezentate pe acest site nu vor fi interpretate drept oferta de produse sau servicii bancare venind din partea Bancpost.

Prin urmare, utilizatorul este responsabil in mod exclusiv pentru orice decizie in legatura cu utilizarea datelor si a informatiilor prezente pe pagina de internet sau in materialele promotionale.  


Orice utilizare a continutului site-ului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Bancpost.

Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia. 


Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze oricare din unitatile Bancpost pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor si comisioanelor aferente.


Utilizarea in continuare a serviciilor oferite de catre Bancpost pe acest site reprezinta o confirmarea explicita a acceptarii prevederilor de mai sus.