Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Depozit Overnight automat

Produsul este destinat valorificarii superioare a disponibilitatilor existente la sfarsitul fiecarei zile calendaristice in contul curent al afacerii tale si se constituie automat de catre banca in baza mandatului tau, prin virament din conturile curente indicate de tine, exprimate in aceeasi moneda, in contul de depozit overnight automat.

Beneficii

Gestionare superioara a lichiditatilor

Economie de timp datorita realizarii automate a operatiunilor de constituire si lichidare a depozitului overnight

Caracteristici

  • Moneda: RON, EUR, USD.
  • Suma minima: 50.000 RON; 20.000 EUR sau echivalent in USD.
  • Durata depozitului overnight automat: 1 zi calendaristica.
  • Se lichideaza automat la scadenta, numai prin virament in contul curent din care s-a constituit depozitul overnight.

Bancpost este participanta  la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare, iar deponentii sai beneficiaza de garantarea, prin plata de compensatii, a depozitelor constituite, in limita plafonului stabilit periodic prin lege, care in prezent este in valoare de 100.000 EUR, echivalent in lei, per deponent, per institutie de credit. Acest nivel al plafonului de acoperire a fost stabilit prin Legea nr. 311/2015 privind schemele de garantare a depozitelor si Fondul de garantare a depozitelor bancare, publicata in Monitorul Oficial nr. 918 din 11 decembrie 2015. Mai multe informatii pentru deponenti pot fi obtinute prin accesarea documentului “Informatii pentru deponenti”. Mai multe detalii pot fi consultate si pe website-ul: www.fgdb.ro.

Te-ar putea interesa si

Contul curent

Prin contul tau curent, iti poti folosi eficient si simplu resursele financiare, totul printr-o gama larga de operatiuni bancare. Stim cat de important este pentru companii sa poata oferi cele mai bune servicii clientilor, asa ca le oferim cele mai eficiente si accesibile instrumente destinate afacerilor.

Citește mai mult

Cardul de debit VISA Business

Citește mai mult

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00