Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Beneficii

Acest credit pe termen mediu este ideal pentru acoperirea necesitatilor temporare, sezoniere sau nevoilor nerecurente de capital de lucru.

Suma pe care o poti obtine iti permite sa valorifici oportunitatile atunci cand le intalnesti si / sau sa refinantezi creditele cu aceeasi destinatie contractate anterior.

Valoarea creditului se stabileste in functie de nevoia de finantare, precum si de posibilitatile de rambursare.

Caracteristici

Caracteristici

  • Beneficiarii creditelor pentru afacere pot fi intreprinderile mici cu o cifra de afaceri anuala de pana la 2.000.000 euro si intreprinzatorii individuali.
  • Moneda - Lei / euro.
  • Durata creditului - Maximum 5 ani.
  • Rambursare - Rate de principal egale si plata lunara a dobanzii sau rate egale (principal + dobanda) lunare sau trimestriale.
  • Garantii acceptate - Conform structurii de garantii acceptate de Banca (ex. fideiusiune, cash collateral, ipoteca de rang I pe proprietati rezidentiale / comerciale, garantie FNGCIMM / FGCR etc.).

Costuri

Costuri

  • Dobanda variabila conform Politicii de dobanzi a Bancii.
  • Comisioane de aprobare, modificare, administrare, rambursare anticipata.
  • Comision de evaluare a garantiei.

Formular aplica

banner banner

Vrei un credit pentru afacerea ta?

Te-ar putea interesa si

Pachete tranzactionale

Pachetele Tranzactionale atasate contului curent contin o combinatie avantajoasa de produse si servicii adaptate profilului tau tranzactional.

Citește mai mult

Creditul pentru bunuri imobile

Vrei sa ai si bani cu care sa finantezi constructiile, renovarile, extinderile, dar si orice altceva ai vrea sa modernizezi in firma ta. Pentru toate acestea, iti oferim creditul pentru bunuri imobile.

Citește mai mult

Online Banking

Cu Fastbanking ai controlul banilor tai oricand, faci tranzactii si platesti rapid facturile online - simplu si avantajos!

Citește mai mult

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00