Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Incasso documentar

Incasso-ul documentar este modalitatea de colectare, prin intermediul unei banci, a unei sume de bani datorate de cumparator, contra livrarii unor anumite documente. Banca prezinta documentele care fac dovada livrarii marfurilor / serviciilor – din ordinul exportatorului - si solicita in schimb plata sumei sau acceptarea tratei.

Beneficii

  • Este o metoda simpla si necostisitoare de transmitere a documentelor in scopul incasarii contravalorii acestora.
  • Ofera posibilitate de a inmana documentele (titlul de proprietate asupra marfurilor) catre cumparator simultan cu plata sumei datorate sau acceptarea la plata a unei rate.
  • Incasso-ul documentar este guvernat de reguli internationale emise de Camera Internationala de Comert de la Paris (Regulile Uniforme pentru Incassouri Publicatia nr. 522).

Te-ar putea interesa si

Pachete tranzactionale

Pachetele Tranzactionale atasate contului curent contin o combinatie avantajoasa de produse si servicii adaptate profilului tau tranzactional.

Citește mai mult

Linia de credit

Citește mai mult

Online Banking

Cu Fastbanking ai controlul banilor tai oricand, faci tranzactii si platesti rapid facturile online - simplu si avantajos!

Citește mai mult

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00