Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Ordin de plata conditionat

Prin ordin de plata conditionat, banca emitenta instructeaza banca beneficiarului sa crediteze suma respectiva in contul beneficiarului doar dupa indeplinirea unor conditii si / sau prezentarii unor documente, declaratii etc.

Beneficii

  • In calitate de ordonator al acestui instrument, esti asigurat de faptul ca partenerul tau va intra in posesia fondurilor doar in urma indeplinirii conditiilor impuse de tine.
  • Acest instrument mentioneaza intotdeauna o data de valabilitate, aceasta reprezentand ultima data pana la care beneficiarul poate prezenta bancii sale indeplinirea conditiilor stipulate in acest instrument.

Te-ar putea interesa si

Pachete tranzactionale

Pachetele Tranzactionale atasate contului curent contin o combinatie avantajoasa de produse si servicii adaptate profilului tau tranzactional.

Citește mai mult

Linia de credit

Citește mai mult

Online Banking

Cu Fastbanking ai controlul banilor tai oricand, faci tranzactii si platesti rapid facturile online - simplu si avantajos!

Citește mai mult

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00