Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Scrisori de garantie bancara

De cand esti antreprenor, consideri important sa-ti respecti promisiunile, atat fata de tine, cat si fata de parteneri si angajati. De fapt, ti se pare imposibil sa nu onorezi un angajament si totusi sa ramai in afaceri!  

Beneficii

O scrisoare de garantie bancara reprezinta tot un angajament, irevocabil si neconditionat, prin care emitentul (Bancpost) se obliga, la solicitarea ta ca ordonator, sa plateasca o suma de bani unei terte persoane, denumita beneficiar, in conformitate cu termenii unui angajament asumat anterior.

  • Ai posibilitatea de a negocia cu partenerii conditii preferentiale (termene de plata mai mari, costuri reduse la produse etc.).
  • Elimini riscurile legate de neonorarea obligatiilor asumate prin contractul comercial.
  • Asiguri derularea afacerilor cu partenerii in conditii de siguranta si incredere.
  • Poti folosi o gama larga de tipuri de scrisori de garantie eliberate (pentru participare la licitatie, de buna executie, de restituire avans, de buna plata etc.).

Te-ar putea interesa si

Pachete tranzactionale

Pachetele Tranzactionale atasate contului curent contin o combinatie avantajoasa de produse si servicii adaptate profilului tau tranzactional.

Citește mai mult

Linia de credit

Citește mai mult

Online Banking

Cu Fastbanking ai controlul banilor tai oricand, faci tranzactii si platesti rapid facturile online - simplu si avantajos!

Citește mai mult

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00